Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen leszbikus perverzió?
Nem tudom hogy írjam le a kérdésem így inkább el mesélem a hetero szitumat. Arra vagyok kíváncsi hogy ez csak hetero pasik játéka?
Megismerkedtem neten egy fiatal párral ahol a pasi hetente 1x kirakja nálam a csaját és ahogy kedvem tartja szexelek vele. Van amikor videót kell csinálnom a csajról és azonnal küldi tovább a kedvesének. A pasi azt élvezi hogy más konkrettan használja a párját, akár jó a lánynak, akár nem.
Na ilyen van e leszbi verzióban , oda adod a párod egy pasinak azért hogy te élvezkedj azon hogy ez a párodnak egy kicsit kellemetlen aktus...
36 hetero/f
( Nem írok senkinek privátot, viszont szívesen fogadom ha inkább ott csevegnél)
" te élvezkedj azon hogy ez a párodnak egy kicsit kellemetlen aktus."
Azért ez rohadt beteg dolog azt remélem tudod..
Amit az első ír az egyáltalán nem arról szól, hogy azt élvezi valaki, hogy a párjának kellemetlen az aktus valakivel.
"más konkrettan használja a párját, akár jó a lánynak, akár nem". De ha a lánynak nem jó akkor miért megy bele?
Én magam elképzelni sem tudom, hogy a párom átadjam, ha vágyna is rá akkor inkább szakítás lenne a vége, mert ez ugyanolyan megcsalás számomra.
De biztos leszbikusok között is van ilyen "cuckold" csak nagyon minimális számban. Ráadásul ehhez a párodnak biszexnek kell lenni, mert leszbikus nem vágyik férfira.
Utolsó köszi a válaszod.
Nyílván fura ez a szitu és nyitottság, perverzió kell hozzá.
Nyílván azért kérdezem mert az oda adott fél itt valahogy nem számít mit szeret és mit nem.
...az meg hogy ki miért csinálja, már legyen mindenkinek a privát dolga. :)
Kaptam privátot, eszem ágában sem volt próbálkozni. Továbbra is fejtsd meg az emberek miértjeit itt a Gyk-n.
Ügyes vagy! Puszta kiváncsiság szexualitás témában nem is létezik már ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!