Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legperverzebb dolog amit a barátnődtöl kértél? És megtette?
Figyelt kérdés
Vagy amit ő kért töled,és megtetted?2022. márc. 25. 20:18
1/18 anonim válasza:
Nyílt szex, és anális szex.meg
2/18 anonim válasza:
H ujjazzon meg a nyilvanos medenceben
3/18 anonim válasza:
10-ből 9x spriccelek. Arra kértem, hogy nyaljon ki egy próbafülkében. Megtette, a legjobb vége lett :)
4/18 anonim válasza:
knifeplayt akartam játszani, de ő csak fájdalomcsillapítókkal vállalta volna be, ezért inkább lemondtam róla.
5/18 A kérdező kommentje:
Vagyis vagdosni akartad vagy mi?
2022. ápr. 4. 00:55
7/18 anonim válasza:
Követném a kérdést, érdekelnek az extrém dolgok :D
9/18 anonim válasza:
Az M7-esen este 11-től a 22Km-től a 76Km-ig szopott, ő akarta. Nem kértem meg rá és ő sem kérdezte, csak megtette magától :-). Kicsit nehezen élveztem el, de megoldotta ügyesen :-)
10/18 anonim válasza:
Porszívóval kényeztetett de olyan szinten, hogy max fokozaton szopatott le aztán soha nem élveztem még ekkorát életemben, azt hittem a tököm leszakad de mégis mennyei érzés volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!