Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mi volt a legperverzebb dolog amit egy konditerem öltözőjében, vagy zuhanyzójában csináltatok?
Figyelt kérdés
Jöhetnek privátba is a sztorik!2021. dec. 4. 06:30
1/10 anonim válasza:
Uszoda zuhanyzójában meztelenül fürödtem és egy fiú kicsit feltünően bámult én meg fel állítottam a cerkát, hogy húzzam az agyát.
2/10 anonim válasza:
Dickpic készítés közben lebuktam. 😃 De nem volt nagyon gáz.
3/10 anonim válasza:
en masztiztam ugy jogy kb 4 en zuhanyoztak körülöttem,csak fal colt köztunk,de izgato volt tudni
4/10 anonim válasza:
Pisiltem zuhanyzás közben,csak épp a gatyámat hagytam magamon 😀
5/10 anonim válasza:
Zuhanyoztam. Néha olyan retkes a zuhanyzó, hogy már ez perverzió. Úgyhogy inkább otthon oldom meg.
6/10 anonim válasza:
szinte mindig masztizok az uszodai zuhanyban, de nem tartom perverznek...
7/10 anonim válasza:
Korábban volt, hogy szégyenlős voltál, és később mertél lezuhanyozni?
8/10 anonim válasza:
Én is maszturbálok a zuhany alatt,szinte mindig.
9/10 anonim válasza:
Én csak néztem ahogy egy srác leszop egy másikat.
10/10 anonim válasza:
Hogy birjatok leszopni magatokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!