Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik város stradján, uszodájában, fürdőjében, konditermében tusoltál már meztelen?
Figyelt kérdés
város, meztelen, tusolás2021. márc. 23. 09:18
1/25 anonim válasza:
Budapesten járok úszni, mindig meztelenül tusolok. Strandon fürdőgatyában szoktam.
2/25 anonim válasza:
Most az csak nekem evidens, hogy meztelenül zuhanyzik az ember strandolás/úszás után?
3/25 anonim válasza:
#2 úszás előtt. Utána ahogy tetszik, de előtte tiszteljük már meg annyira a többi fürdővendéget, hogy nem csak tessék-lássék tisztálkodunk.
Amúgy ennek mi köze a szexualitáshoz? Fúj.
4/25 anonim válasza:
Strand után szoktam zuhanyozni és ahogyan mások is, azt meztelenül tesszük. Te ezt a szex kategóriában írtad, tehát azt hiszed, hogy ilyen helyen számíthatsz valamire. Én is olvastam itt sztorikat, de azok szerintem csak fantáziálások, legalábbis én semmi “olyat” nem tapasztaltam.
5/25 anonim válasza:
Nem értem a kérdést, mindenhol pucéran tusolok.
6/25 anonim válasza:
Előtte is illik letusolni, igen. De nem meztelenül és szappannal szokás, hanem fürdőruhában a parton lévő zuhany alatt.
7/25 A kérdező kommentje:
A kérdés melyik városban?
2021. márc. 23. 09:37
8/25 anonim válasza:
mert, ha azt mondom, Salgótarján, az mit vált ki belőled?
és a Balmazújváros?
Körmend?
na? na?
9/25 anonim válasza:
Mindegyikben így van. Esetemben Eger, Miskolc,Demjén, Egerszalók, stb. 😀
10/25 anonim válasza:
A kiscsávó leselkedni akar. Nem biztos, hogy jó ötlet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!