Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Melyik város stradján, uszodáj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik város stradján, uszodájában, fürdőjében, konditermében tusoltál már meztelen?

Figyelt kérdés
város, meztelen, tusolás

2021. márc. 23. 09:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%
Budapest, Balatonfűzfő, Debrencen, Eger, ...
2021. márc. 23. 09:44
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

– Nyergesújfalu!

– Ahhhh!

– Kiskunfélegyháza!

– Fúdejóvagy!

– Kaposvár!

– Te állat!

2021. márc. 23. 09:45
 13/25 anonim ***** válasza:
89%
#6 úszás előtt nem "illik" letusolni, hanem kötelező! Az uszodák házirendjének része az úszás előtti tusolás; aki használja az uszodát, elfogadja ezt. Az úszás előtti tusolásnak pedig akkor van értelme, ha fürdőruha nélkül, és szappannal/tusfürdővel történik. Hadd ne részletezzem, mi mindent kell megmosni, mielőtt beleáztatod a közös úszómedencébe.
2021. márc. 23. 09:54
 14/25 anonim ***** válasza:
88%
Köszönjük okoska. Igaz, más belepisil, de ez ne zavarjon. Persze én mindig tusolok előtte és utána is.
2021. márc. 23. 10:03
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Szolnok strand és kondi is
2021. márc. 23. 10:03
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

#14 attól még, hogy belepisilsz, nem lesz jobb, hogy le se tusolsz rendesen előtte.

Az uszoda vizét a fürdővendégek testéről beleáztatott baktériumok miatt kell klórozni. Ezeknek a baktériumoknak a mennyiségét, és ezáltal a klórozást lehetne csökkenteni azzal, ha mindenki lemosná szappannal a hadd ne részletezzem melyik testtájait.

A klór pedig a vizeletben lévő karbamiddal reagálva adja az "uszodaszagot". Ha tehát azt gondoljuk, hogy csak a klórozás miatt van klórszag a medencetérben, akkor tévedünk. Az igazság az, hogy sokan pisiltek a medencébe.

2021. márc. 23. 10:16
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt a medencébe hugyozást sose értettem a karnyújtásnyira lévő budi mellett. Én még a tengerbe se szeretek pisálni, inkább a parti bozótban.
2021. márc. 23. 10:19
 18/25 anonim ***** válasza:
88%
Nem azért klórozzák és nem pisilek bele, viszont ilyen helyen dolgozok. Akkor is klóroznák ha előtte minden vendég hypóban fürdene. Ez egy értelmetlen EU s előírás, amely a meghatározza hogy miket kell adagolni a vízhez. Viszont a kérdés nem erről szól, nem vitázok a “mindent tudókkal”
2021. márc. 23. 10:29
 19/25 anonim ***** válasza:
90%
#18 az előírás nem értelmetlen, hanem a fertőzések megelőzésére szolgál. Így is el lehet kapni egy jó kis kötőhártya- vagy középfülgyulladást, hála a tessék-lássék módon, fürdőruhában, szappan nélkül "tusoló" sporttársaknak.
2021. márc. 23. 10:36
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ez kész...

Az üzenet:

hello, mi van nyergesújfalun? nem is tudtam, h van vmi sportlétesítmény ott. de nem lakok messze, szívesen megnézném.

és ott olyan durranásnak számít ha vki meztelenül tusol? mondjuk annál jobb, akkor lehet csesztetni a népet :D

2021. márc. 23. 11:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!