Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok mennyire szempont nektek, amikor uszodába, sportlétestménybe mentek, hogy esetleg szép testet láttok a zuhany alatt? Volt már olyan, hogy egy ismerősödet fűzted, hogy menjetek el együtt fürdőbe, sportolni, azért, hogy ott pucéran lásd?
Figyelt kérdés
barát, haver, fürdő, sport2021. máj. 7. 17:38
1/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem persze szeretem ha megnéznek meg én is megnézem ha látok egy szép méreteset
2/16 anonim válasza:
Nem. Ha valaki a barátom, akkor nem nyomulok rá, és nem stírölgetem, mert tiszteletben tartom hogy hetero.
3/16 anonim válasza:
Soha nem volt ilyen pedig izgatna egy egy ismi de sose volt vagy lesz ilyen. Nekem ez olyan vénkéjences...
4/16 anonim válasza:
kondiban zuhanyzoban megismerkedtem egy sraccal,beszélgettünk zuhany közben,szexi volt,aztan haverok lettunkpedig hetero
5/16 anonim válasza:
én Úszás után olyan szép testeket láttam farkakat láttam hogy csak na
6/16 anonim válasza:
Igen, hívtam már el ezért havert uszodába. Az se mindegy, hogy melyikbe, mert sok helyen kabinos öltöző van.
Nagyon bámulni amúgy nem szoktam másokat, de oda oda nézek, ha olyat látok.
7/16 anonim válasza:
Én is néha haverommal járok úszni, elég jó teste is van, de azért nem szoktam feltűnően bámulni:D Zuhanyzóban nem szoktuk takargatni magunkat, ahogy mások sem ott, úgyhogy már többször is láttuk egymás farkát, de nem volt semmi több, ő is rápillantott már az enyémre.
8/16 anonim válasza:
utolso hova jártok? jövök én is
9/16 anonim válasza:
7-es vagyok, többnyire Tüske usziba
10/16 anonim válasza:
lopva én is meglesek fiukat de szoktak engem is már észrevettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!