Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok mennyire szempont...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok mennyire szempont nektek, amikor uszodába, sportlétestménybe mentek, hogy esetleg szép testet láttok a zuhany alatt? Volt már olyan, hogy egy ismerősödet fűzted, hogy menjetek el együtt fürdőbe, sportolni, azért, hogy ott pucéran lásd?

Figyelt kérdés
barát, haver, fürdő, sport

2021. máj. 7. 17:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
én olyat is láttam már h szó szerint lefagytam, és így bámultam alaposan. de nem tehettem róla, hát olyan jó srác volt, hogy beállt az agyam, és csak akkor tértem észhez, mikor jött a portás, hogy méár záróra. mit lehet tenni? van ilyen ...
2021. okt. 5. 10:55
 12/16 anonim ***** válasza:
11: Leírnád részletesen a srácot? Esetleg hasonló srácokról linkelnél képeket?
2021. okt. 10. 09:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Kimondottan ezert nem jarok sehova de ha alkalom van akkor megnezek masokat. Haverral volt olyan, hogy strandon kozos oltozobe mentunk igy nyilvan lattunk mindent. Nem nagy dolog.
2022. júl. 2. 05:36
 14/16 Tilinkó ***** válasza:
100%
Én szívesen próbálkoznék, hogy láthassam meztelenül.
2022. dec. 26. 12:37
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam nézelődni a zuhanyzókban. 23/f
2023. jan. 11. 12:03
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam nézelődni nem feltűnően. Azt is szeretem ha engem néznek, ha tetszik valaki akkor úgy zuhanyozok, hogy jól lásson. :) F.
nov. 5. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!