Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati szempontból mennyire számít, ha egy lány domináns? Baj?
Gondoltam megkérdezem itt is, amit pár napja már felületesen átfutottam pár baráttal. A párkapcsolaton belüli viszonyok kapcsán arról beszéltünk, hogy nemcsak az ágyban, hanem gyakran a hétköznapi életre is kihat párunknál ez a viszony, amikor egyikünk a vezető személyiség, a másik pedig követi/alkalmazkodik. Akkor még nevettem azon, mikor megállapítottuk, hogy én túlnyomóan domináns vagyok, de mostanra már szerencsésen túlgondoltam az egészet és ott tartok hogy Úristen, hogy lehet ezzel majd boldogulni? Mármint párkeresésnél nem hátrány, ha a másik többször is átveszi a vezető szerepet?
Eddig mindig úgy gondoltam a kapcsolatra, mint két egyenrangú fél kötelékére, ugye megfelelő kommunikációval még egy ilyen felállás is lehet az?
Nálatok is kialakult egy ilyen viszony? Vélemény?
23/L/B
Van akinek bejön, van akinek nem. Nem vagyunk egyformák. Én pl bizonyos mértékig el tudnám viselni de haverom az meg már biztos, hogy nem. Ilyen ez.. Keresgélj, ismerkedj, majd csak össze akadsz a megfelelő partnerrel :) Sok sikert.
24/FBI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!