Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hűség szempontjából mit engednétek meg a barátotoknak, ha biszex lenne?
Engednétek, hogy mellettetek néha fiúval is szexeljen?
Vagy mindenképp csak veletek lehetne?
Vagy igazából nem is járnátok ilyen sráccal?
Esetleg a teljesen nyílt kapcsolat is belefér?
Ja és még valami ez tök független attól hogy biszex vagy hetero, fiú vagy lány mert a biszexség nem egyenlő a hűtlenséggel, és nem is kifogás a hűtlenségre.
Persze ha a két félnek megfelel így, akkor az ő dolguk hogy mi fér bele a kapcsolatukba, csak az dühítő ha ez lesz az általános nézet a biszexekről.
Ha csak fiúkkal szexelne és tudnék róla az teljesen rendben lenne nekem.( Lányokat nem engednék😋)
(A kreatív privátírogató pasinak üzenem,hogy igen,tényleg úgy gondolom ahogy leírtam).
20/L
nem engedném. a hűség szexuális beállítottságtól függetlenül meg kéne legyen, ha sráccal történne valami, az is megcsalásnak számít. talán még rosszabb is, mert úgy benne lenne, hogy mondjuk a srác, akivel megcsal, meg tud valamit adni neki, amit én nem.
ésss persze nem zavarna, hogy biszex, mivel én is az vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!