Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, ti hűség szempontjából...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hűség szempontjából mit engednétek meg a barátotoknak, ha biszex lenne?

Figyelt kérdés

Engednétek, hogy mellettetek néha fiúval is szexeljen?

Vagy mindenképp csak veletek lehetne?

Vagy igazából nem is járnátok ilyen sráccal?

Esetleg a teljesen nyílt kapcsolat is belefér?

2018. jún. 24. 16:28
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Nem járnék olyan emberrel aki mellettem más után is ácsingózik.
2018. jún. 24. 16:45
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Fiúval lehetne, ha tudnék róla.
2018. jún. 24. 17:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Bi srác vagyok, de nem találtam olyan lányt akinek ez tetszene, aki engedné fiúval szexet, olyat pláne nem:D
2018. jún. 24. 17:35
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Biszex lány vagyok, de olyannal nem jönnék össze akinek kevés vagyok. Csupán azzal a ténnyel hogy biszex nincs bajom, de ne akarjon megcsalni, ha velem van legyek elég én. Ha nem tetszik keressen olyat aki elfogadja.
2018. jún. 24. 17:35
 5/9 anonim ***** válasza:
98%

Ja és még valami ez tök független attól hogy biszex vagy hetero, fiú vagy lány mert a biszexség nem egyenlő a hűtlenséggel, és nem is kifogás a hűtlenségre.

Persze ha a két félnek megfelel így, akkor az ő dolguk hogy mi fér bele a kapcsolatukba, csak az dühítő ha ez lesz az általános nézet a biszexekről.

2018. jún. 24. 17:40
 6/9 anonim ***** válasza:
97%

Ha csak fiúkkal szexelne és tudnék róla az teljesen rendben lenne nekem.( Lányokat nem engednék😋)

(A kreatív privátírogató pasinak üzenem,hogy igen,tényleg úgy gondolom ahogy leírtam).

20/L

2018. jún. 24. 20:54
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
Attól is függ gondolom, h őt dugják vagy ő dug nem ? :D
2018. jún. 25. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
98%
Úgy engedném fiúval szexelni ahogy lánnyal. Tök mindegy milyen nemű, a megcsalás az megcsalás. ez nem arról szól hogy biszex, hanem hogy félrekefél, semmibe nem néz.
2018. jún. 25. 18:27
 9/9 anonim ***** válasza:
97%

nem engedném. a hűség szexuális beállítottságtól függetlenül meg kéne legyen, ha sráccal történne valami, az is megcsalásnak számít. talán még rosszabb is, mert úgy benne lenne, hogy mondjuk a srác, akivel megcsal, meg tud valamit adni neki, amit én nem.

ésss persze nem zavarna, hogy biszex, mivel én is az vagyok :D

2018. jún. 25. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!