Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, nektek a tőletek fiatalabb vagy idősebb nők/lányok tetszenek?
Nagyjából velem egykorúak, huszas évek vége, 30as közepe?
32/N
Nekem őszintén főleg az idősebb hölgyek tetszenek. Ettől függetlenül gyakran nem jövök ki velük, mert nem szeretem, ha folyton a szárnyaik alá akarnak édesgetni.
Ha esetleg a külsőre vonatkozik a kérdésed, korombeli lányokat egyaránt találok (néha) szépnek, de itt is főleg a nálam jóval idősebb nők vannak a többségben.
Erre egy félig összeszedett — azonban véleményem szerint teljesen érthető — magyarázat is van. Én örökké felnőttekkel voltam körülvéve: öreg lélek vagyok szokták is mondani. Hiába találom a korombeli lányok (egy részét) gyönyörűnek, hogyha egyszerűen nem tudom velük megtalálni a közös hangot. Ezesetben én vagyok az a gonosz nőszemély, aki a szárnyai alá édesgeti a másikat. Nem értik miről beszélek (pedig egy nyelven társalgunk), bizonyos gondolatok még félig sem értek meg bennük, a problémáik, amikkel küzködnek, az én életemből régen eltűntek.
Főleg 25 fölötti hölgyekkel ismerkedem, de talán nem hazudok, ha azt mondom, inkább legyen még 30 fölött is, a fiatal felnőttek nyüzsgése is gyakran ki tud készíteni.
Remélem kielégítő választ adtam a kérdésedre.
16L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!