Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero lányok mit csináltok hogyha egy leszbi bepróbálkozik nálatok?
Figyelt kérdés
szept. 13. 13:32
4/23 A kérdező kommentje:
Mi az hogy elhajtottad?
Pontosabban?
szept. 13. 13:44
5/23 A kérdező kommentje:
mi van megkukultatok csajok?
ide csak némák írogatnak?
szept. 13. 13:51
6/23 anonim válasza:
Soha nem történt még ilyen, de gondolom ugyanazt tenném mint amikor egy pasi próbálkozik akire nem vagyok vevő. Megmondom hogy köszi, nem érdekel a dolog.
7/23 anonim válasza:
Mondtam, hogy ne haragudj, velem ezt nem.
Vendégségben voltam nála amúgy, nem tudtam - nem leszbikus, hanem biszex volt a lány - a szexuális irányultságáról. Azt hittem, barátnők vagyunk.
Felöltöztem és eljöttem.
8/23 anonim válasza:
Szíves elnézésedet kérem, hogy csak 8 perc elteltével válaszoltam.
9/23 A kérdező kommentje:
7.
"Felöltöztem és eljöttem."
Miért ,le voltál vetkőzve?
szept. 13. 13:54
10/23 A kérdező kommentje:
Amúgy nem ezt tapasztaltam!
A legtöbb csaj szívesen veszi az ismerkedést mivel csaj a csajjal jól kijön.
ezen a videón egy leszbikus csaj szólít le lányokat és a többség megadja a számát mikor megtudja miről van szó
szept. 13. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!