Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusságot ki lehet nőni?
Figyelt kérdés
Ha egy tiniről van szó, de kis korában is voltak apróbb erre utaló jelek. kinőheti? (egy barátnőm, még csak 14 éves) Mennyi a valószínűsége, hogy az marad?2022. dec. 4. 17:10
11/15 anonim válasza:
Ez tévedés.
Azért, mert te találtál EGY nőt, aki még nem tapasztalta meg a férfit, és amúgy biszex volt - nem jelenti azt, hogy nincs olyan, aki tényleg leszbikus.
A nők talán jobban ingadoznak ebben, mint a férfiak, de köztük is vannak állandók.
12/15 anonim válasza:
Nem feltétlen kinövi az ember, hanem belép a korba amikor felfedezheti mit szeretne és utána rájön, hogy mi is az ami igazán jó neki, és ez a kor körülbelül most lesz.
Lehet, hogy leszbikus, lehet bi, és lehet egyik sem, ahogy felnő felfedezi magának és bármi is lesz, mindene rendben lesz vele.
13/15 anonim válasza:
Ahogy látom egyesek nagyon nincsenek tisztában a dolgokkal.. Én 14 éves koromban késtem sejteni hogy valami velem nem okés és kezdek a lányok felé húzni. És ahogy eltelt 2 év 16 éves koromra már 100%-ig tudtam hogy leszbikus vagyok. Most 18 éves leszbikus lány vagyok. És ez hülyeség hogy 21 éves kor alatt változhat valaki szexuális beállítottsága.
14/15 anonim válasza:
Persze: mert a tied nem változott, ezért senkié.
IQ-
15/15 anonim válasza:
A divatleszbik kinövik, de aki igazán az, az annak marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!