Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, beszélgettetek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, beszélgettetek, kértetek már tanácsot leszbikussággal kapcsolatban tanárnőtől?

Figyelt kérdés

Különösen az utóbbi hónapokban, a tv. elfogadása óta.

A kötekedőknek: nem szexuális tanácsokra gondolok.

2022. febr. 19. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én még gimis vagyok, igaz végzős.

Szerintem ez nagyon függ attól hogy alapvetően milyen a kapcsolatotok. Nekem van olyan barátnőm akinek rendesen szinte anya-lánya kapcsolata alakult ki a tanárral (semmi erotikus, vagy szerelmi) ő vele kb mindent meg tud beszélni. Ha nagyon közel álltok egymáshoz és amúgyis szoktál tőle ebben-abban tanácsot kérni szerintem nem lesz gond.

Nekem vannak olyan tanáraim akiket szeretek, esetleg hosszabban elbeszélgetek velük egy témáról, de sose tudtam (igaz nem is akartam) mélyebben kötődni hozzájuk.

Viszont jól gondold meg, sok ember igazán ki tud fordulni magából, ha megtudja hogy xy leszbikus.

Esetleg lehet tudni hogy mi a probléma?

2022. febr. 19. 15:30
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

Nev vagyok sem leszbikus diák már. Szerintem egy tanár-diák kapcsolat maradjon hagyomanyos azaz leginkább iskolai témákra fokuszáljon.

Volt olyan tanárom nemnis 1 akivel ellehetett menni bulizni. Meg inni,olyan is akivel èretségi után füveztek.

De párkapcsolati tanácsot vagy ilyesmit biztosan nem velük beszélnék meg.

2022. febr. 20. 11:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem, még nem kértem soha, viszont van olyan elgogadó, empatikus tanárnőm, akivel el tudnám képzelni, hogy beszélgethetnék vele akár erről is, ha szeretnék.

Ha te vagy az a diák, aki beszélgetne erről, akkor valamilyen szinten érezheted, ki az aki nyitott lehet erre a témára, ha úgy gondolod, hogy az egyik tanárnőd is ilyen, akkor nyugodtan, semmi gáz nincs ebben. (+Ha így neten is szívesen társalognál valakivel erről, akkor nekem nyugondtan írhatsz:) )

2022. febr. 20. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én bi vagyok de eszembe nem jutna párkapcsolattal kapcsolódó tanácsot kérni egy tanártól, főképp nem ha lánnyal lennék együtt épp. Lehet hogy vannak olyan tanárok akik jó tanácsokat tudnak adni, de az én tanáraim nem ilyenek.
2022. febr. 27. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!