Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a leszbikusság előnyei?
Gyűjtsük össze :)
Számomra:
-Nem kell aggódni a terhesség miatt
-A házimunka megosztás szabadon választható. Pl nem muszáj nekem főznöm csak mert nő vagyok,mert a párom szereti helyettem is
-Minden szex ingyen van. Nem kell se gumira se semmi egyéb fog.gatlora költeni
-hasznalhatjuk egymás kozmetikumait
-nem ér hozzám egy szőrös láb az ágyban. Mindenki puha és jó illatú ^^
-A szex minden esetben addig tart míg 2 kielégült fél távozik
-nem vagyunk sztereotípiákhoz kötve (ezért is hülyeség a ki a pasi? Kérdés)
A kettes, négyes, hatos és hetes pont ránk is igaz, pedig a párom biológiailag férfi :)
Az ötös meg nem zavar, tetszik.
1-leszbikusokat kérdeztem ne haragudj :)
2-persze hogy nem és ebből is látszik hogy ez nem propaganda kérdés
Másnak lenni szívás alapvetően csak szeretném egy kicsit jol érezni magam hogy vannak előnyei is :)
Ne haragudj kérdező, de amiket felsoroltál, azok színtiszta közhelyek, nem a nemi irányultságtól, hanem az adott pár szexuális kultúrájától függ. Simán ki lehet fogni az igénytelen egoista párnakirálynőt, meg önzetlen, kedves, lelkiismeretes férfit.
Bi nő.
#5 leszbikus vagy és nem zavar hogy a párodnak férfi nemi szerve van?
Nem vagyok transzfób de szerintem ez nem leszbikusság.
Ne haragudj kérdező de ez rózsaszín ködnek tűnik.
1. Valóban nem kell aggódni a terhesség miatt, de felfázás, fertőzés miatt aggódhatsz eleget.
2. Ez nem nemtől függ. Sok férfi is takarít, mos, főz.
3. Sokan használnak segédeszközt. És ahhoz bizony kell olykor gumi, ha sz@r anyagból készült(porózus). De ha a párod szárazabb, akkor is elkel egy síkosító. Van aki pl problémás menzesz miatt szed fog.gátlót pl. Vagy problémás bőr miatt.
4. Ha nem egyforma a bőrtípusotok, külön-külön kozmetikum kell. Nekem normál-enyhe vízhiányos, páromnak picit problémásabb, zsírosabb a bőre. Bumm, egyből 2 különböző terméket kell vennünk.
5. A nők is izzadnak, és szőrösödnek. Ha elmúlik a cukormáz, bizony olykor egy fárasztó nap után nincs ideje szőrteleníteni, és hazaérve se levendula illata van. Sőt, a maszkulinebb leszbikusok pl lábat nem szőrtelenítenek.
6. Uhm, ez se nemtől függ. Ha pl az egyik félnek megvan, akkor nem biztos hogy el fog menni. Vagy nincs kedve, de a kedvesét addig kényeztetni míg el nem megy.
7. Sajnos aki nincs tisztában egy leszbikus párkapcsolattal, igenis be fog skatulyázni, és sztereotípiákhoz kötni. Mint pl amiket írtál...
Én nem vagyok leszbikus, de amiket leírtál azok számomra nem tűnnek előnynek.
1.>Heteró kapcsolatban sem kell aggódni a terhesség miatt, létezik védekezés is. < De viszont ahogy előttem is írták vannak olyan betegségek amiket 2 nő is összeszedhet egymáshoz, ezért van egyébként női óvszer is, amit célszerű használni.
2.>Heteró kapcsolatokban is van munkamegosztás, sok férfi szeret főzni, gondolj csak a legnagyobb séfekre, akik között több a férfi. Ha igényesen választasz párt, akkor a takarításból is tudja venni a részét a férfit, ha nem is azért mert szereti, akkor azért hogy besegítsen a párjának vagy mert egyszerűen igényes és rendszerető.< Vannak trehány nők is+ simán kifoghatsz egy olyan nőt, aki szintén úgy gondolkodik hogy nem muszáj főznie mert majd te megcsinálod helyette.
3. >Ahogy már írtam, futó kalandnál, futó kapcsolatnál vagy hosszabb kapcsolat elején célszerű(lenne) nektek is védekezni női óvszerrel. Ha MINDEN szex ingyen van, az elég igénytelen dolog+ fertőzéseknek is kiteszed magad.< Bár a nem kívánt terhesség elleni védekezéshez valóban célszerű akár hosszú kapcsolatban és házasságban is óvszerrel vagy tablettával védekezni, de cserébe lehet saját babánk, amikor szeretnénk(meg amúgy is aki sajnálja azt a pár ezer forintot havonta az igényes nemi életére, az inkább ne szexeljen).
.
4.>Heteró kapcsolatban ugyan nem használhatjátok egymás kozmetikumait, de cserébe nem kell mindenből dupla aadagot venni< Ahogy fentebb írták nem biztos, hogy ugyanolyan a bőrtípusotok, de az egyéni stílus is befolyásolja, pl.lehet egyik a feltűnőbb színesebb sminkek híve, a másikotok a szolidaritásé vagy egyáltalán nem sminkel.
5. > Az nem előny, hogy te nem szereted a szőrös lábat, ez ugyanolyan ízlés kérdése, minthogy egyik a szőkét, másik a barnát, egyik a teltet, másik a vékonyat. Egy heteró kapcsolatban meg az az előny ha férfias a párunk. < Mindenki puha és jó illatú, ezt nem csak a leszbikusok tudják megtenni, képzeld nem minden férfi büdös és izzadt. Vannak ápolt, selymes bőrü, kellemes illatú férfiak is. Az igényességhez nem kell leszbikusnak lenni.
6.>Viszont a hüvelyed nem ujjakra van ám tervezve, függetlenül attól hogy a nőket preferálod.< Szintén nem csak a leszbikusok kiváltsága a kielégítő szex, a heteró szex is addig tart míg mindkét fél ki nem elégül. Nem, nem lankad le 2 perc után minden férfi, egyén függő, előjáték függő, szóval minden függö hogy ki mennyi idő alat megy el + a férfi orgazmust is lehet késleltetni, sőt több menetet is le lehet nyomni.
7.> De, valamilyen szinten a sztereotipiákhoz vagytok kötve, mert a világban és a társadalomban a férfi-női szerepekre van bontva sok minden (és nem homofóbiából, hanem mert az emberiség fele férfi, a másik fele pedig nő).Ha sztereotípiák szintjén vagyunk, a sztereotípia szerint pl.a férfi nyit ajtót a nőnek, vagyis ha kinyitod a párod előtt az ajtót máris "férfi szerepben " vagy. < Amúgy a heterók sincsenek sztereotípiákhoz kötve,ki fejthetted volna, hogy ezt hogy érted...Vagy az ősi férfi-női sztereotípiákra gondolsz, hogy a nőnek a konyhában a helye, a férfi meg nem mutathatja ki az érzéseit? Nem tudod hány éves vagy, de 2021-ben az ilyen sztereotípiák nem kötnek meg senkit közülünk se.
Amit tényleg előnynek látok a ti életetekben;
- Könnyebb számotokra az ismerkedés és könnyebb párkapcsolatokat kialakítanotok.
1.Igen,kevesebben vagytok, nehezebben találjátok meg egymást, de ha megtaláltátok rögtön igyekeztek összeismerkedni, míg 1 igazán vonzó férfihoz buta libák hadán át vezet az út és ha kismillió nő pályázik rá kicsi az esélye, hogy minket szúr ki magának.
2.Kevésbé fontos nektek a külső, mármint elnézőbbek vagytok a külső tökéletlenségekkel szemben, legyen az néhany plusz kiló, stria, egy görbe orr, egy kissebb mell, egy műtéti heg vagy bármi. Persze ezek a férfiak közül sem zavarnak mindenkit, de azért a külső megfog a belső megtart elv náluk jobban érvényesül mint nálatok.
3.Jobban átérzitek egymás "női" problémáit, legyen az egy menstruációs görcs, egy bántó megjegyzés miatti letargia, egy féltékenységi jelenet vagy akár egy hiszti. Persze férfiak között is vannak akik jól tudják ezeket kezelni, de nők között nyílván többen és jobban át tudjátok beszélni.
4.Hűségesebbek vagytok egymáshoz. Nyílván vannak olyan férfiak is akik hűséges típusok, de a megcsalások nagyobb százalékát ők követik el, ez statisztikai tény, anélkül hogy bántani akarnék bárkit is. Vagyis nálatok alapból kissebb az esély a megcsalásra, amihez az is hozzájárul, amit a 3-as pontban írtam, hogy könnyebben megértitek és átbeszélitek a problémákat.
5. Kevésbé fontos nektek a külső. Pl.olyat még nem hallottam nálatok, hogy mondjuk egy középkorú pár esetében az egyik kifejezetten azért csalja meg a másikat,mert fiatalabb testre vágyik vagy hogy azért cserélte le egyik a másikat mert fiatalabb/vékonyabb/stb.nőt újított, vagy mert szülés után megváltozott a teste. Nyílván férfiaknál sem mindenki ilyen, de azért heteró kapcsolatban a nőnek jobban résen kell lennie.
6. Többször láttam már hogy leszbikusok elszántan próbáltak megszerezni olyan nőket, akik a heteró kilátások között max.átlagos nők, akik örülnek ha találnak maguknak egy pasit. Míg értelem szerűen a férfiak zömében keresztül néztek ezeken a nőkön, vagyis nálatok könnyebb népszerűnek lenni.
7. Nálatok jobban érvényesülnek a belső tulajdonságok. Nem mondom hogy fontosabbak,mint a férfiaknak,de tapasztalatból mondom hogy előbb felfigyeltek egy érdekes személyiségű, pl.humoros, művelt, valamiben tehetséges nőre, akinek csak átlagos a külseje, mint a férfiak.
8.Több közös van bennetek, ezért könnyebben találtok közös hobbit,/érdeklődési kört, ezáltal több időt tudtok együtt tölteni. Persze egy heteró párnak is lehetnek közös, "gender semleges" hobbijaik,pl.sportok, múzeum, színház, történelem, tudomány stb.de nálatok a kifejezetten nőiesebb dolgok is lehetnek közös programok, nem igénylitek külön-külön a csajos és pasis estéket, és a baráti körötöket is nagyobb eséllyel tudjátok összeegyeztetni.
9. Teljes egészében női ízlés szerint rendezhetitek be a lakásotokat.
Kb.ennyi jutott most eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!