Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább verbális vagy fizikai atrocitás, ami
a leszbikusságod miatt ért? Kitől? Hogy reagáltad le?
hehe erdekes. egy ora alatt 0 valasz. most tedd fel ugyanezt ferfiakkal, melegekkel. kicsit tobb valaszt kapnal
2022. okt. 2. 15:21
Az is számíthat atrocitásnak, ha az illető mindenféle nyálcsorgató beszólás áldozata lesz, nem?
2022. okt. 2. 19:07
3/11 A kérdező kommentje:
#1, A kevés válasznak mindössze annyi oka van,hogy itt már szinte egyáltalán nincsenek leszbikusok. Ha végignézed a kérdések töredékét írják ki lányok. Ha ezekből leveszed azokat akik lánynak mondják magukat de a stílusukból üvölt, hogy pasik,,illetve a biszexeket, akkor kiderül, hogy itt jó ha 1% a
leszbikus kérdezők/válaszokók aránya.
2022. okt. 2. 21:30
Én leszbikus vagyok, 18 éves, még nem vállaltam fel magam, így nem ért még atrocitás. De annyit tudok, hogy durván homofóbok az osztálytársaim, szóval még nem is fogom felvállalni.
Viszont, verbálisan sértegették a melegeket/ leszbikusokat. Volt, aki nem reagált sehogyan, de gondolom fájt neki, valaki meg visszaszólt
2022. okt. 2. 21:34
Egyesnek: szerencse, hogy ez egy nem egy kötelező kérdőív, hanem egy teljesen random emberek által adott, néha hiteltelen beszámolókkal teli anonim oldal, ahol nem lehet ellenőrizni a valóságtartalmat. Arról nem beszélve, hogy lehet rákattintottak egy óra alatt öten a kérdésre, és arról sem beszélve, a kérdések felét férfiak írják ki, és már a többség megunta, de például az online bántalmazás már itt is rengeteg volt gyakorin, a legtöbbet még a gyakori moderátorai törölték, aztán az ilyenek miatt már alig jár ide bárki és kihalt a kategória, mert az online zaklatás ilyen formáján nincs mindenkinek kedve meg ideje órákat eltölteni.
2022. okt. 2. 22:18
Így van #6-os, arról már nem is beszélve, hogy már a normálisan feltett kérdésekre is félve kell válaszolni, mert jön egy vagy több pasi, aki más irányba viszi el az egész kérdést, a privátokról nem is beszélve.
2022. okt. 3. 10:08
Igazad van hetes, ezt már elfelejtettem megemlíteni. Rögtön általad említett példának (hogy más irányba terelődik egy kérdés), itt van az egyes kommentje. Leszbikusokra volt kíváncsi a kérdező, erre ő jön a férfiak homoszexuálisok szemszögével.... Majd ha kíváncsi lesz az ő tapasztalataikra, ott is megkérdezi a kérdező.
2022. okt. 3. 15:26
Egy alkoholista bolond vénember azt üvöltötte a képembe közvetlen közelről, hogy egy mocskos leszbikus vagyok. Akkor nagyon ijesztő volt, mivel nem ismertem azt az embert és nem tudtam, hogy bolond. Amúgy nem vállalom (egyelőre) nyíltan, hogy leszbikus vagyok, csak olyanok tudják, akik közel állnak hozzám. Az összes bántás, ami eddig ért, abból adódott, hogy fiúsan nézek ki. Egész gyerekkoromban b***ogattak miatta. Valaki meg is akart verni miatta, de rossz lóra tett, mert végül is én vertem meg őt. XD
2022. okt. 3. 21:01
Nagypapám mikor megtudta, hogy a lányokat szeretem a következő mondat hagyta el a száját :,,Nekem egy leszbikus k*rva, többé nem az unokám"
Az idegenektől jövő rosszalló tekintet és beszólás nem érdekel, lepörög. Szerencsére fizikai sérelmem még nem volt ebből
2022. okt. 7. 12:37
Kapcsolódó kérdések: