Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak homoerotikus gondolataim ha amúgy nem mennék el tettlegességig? Elképzelhető az, hogy azért mert gyermekkorba ért efajta atrocitás? Mi lehet a megoldás?
Én például biszex nőnek tartom magam, de nem mennék valószínűleg én sem tettlegességig és romantikus kapcsolatot pláne nem tudnék elképzelni nővel. A biszexuálisról már Alfred Kinsey is megmondta, hogy ez nem egy homogén orientáció: lehet valaki úgy biszex, hogy inkább közelít a heterókhoz, míg mások már a homoszexualitás határát súrolják. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehet, hogy csak simán így alakult ki az orientációd, de persze elképzelhető, hogy a kiskori behatás meghatározó volt a számodra.
Mindenképpen beszélj erről, és az lenne a legjobb, ha ezt szakemberrel, pszichológussal tennéd. A lelki egészség nagyon fontos:)
Egyszer egy meleg srácot megismertem, majd elkezdtünk iszogatni. Én az elején letisztáztam vele, hogy hetero vagyok, nem is éreztem kéztetést sem iránta. Belekevert valamit az italomba és meg akarta magát dugatni velem, és lecummantott. Addig a napig érdekeltek a fiúk is, sőt a volt legjobb barátommal tettlegességig is elmentünk puszta felfedezés kedvéért (kivertük egymásnak, szopás is volt, de azt sem élveztem, sőt...), de aznap rájöttem, hogy hetero vagyok, és bár néha előjön a gondolat, sosem lennék képes élőben bármilyen vágyat is érezni.
A mostani legjobb barátommal szoktuk egymást masszírozni, de tényleg pusztán barátilag, és sosem érzek vágyat iránta, persze szoktunk hülyülni ezzel, de addig nem vagy meleg, amíg meg nem tapasztalod és élvezed. A fantázia játszik benned, de hidd el, hogy ez ennyi, mert ismeretlen az érzés és foglalkoztat a mi lenne ha gondolata.
Ja még annyi, hogy nyilván ott hagytam a srácot és nem tettem eleget a kérésének, még leszedálva sem.
#7-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!