Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusságot ki lehet nőni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusságot ki lehet nőni?

Figyelt kérdés
Ha egy tiniről van szó, de kis korában is voltak apróbb erre utaló jelek. kinőheti? (egy barátnőm, még csak 14 éves) Mennyi a valószínűsége, hogy az marad?

2022. dec. 4. 17:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem lehet.
2022. dec. 4. 17:12
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Én 12-13 évesen már sejtettem, hogy a lányok jobban vonzanak és nálam megmaradt. De nem vagyunk egyformák.
2022. dec. 4. 17:14
 3/15 anonim ***** válasza:
31%

A transzexualitást ki lehet. Pont emiatt nem engedik 18 év alatt a nemátalakító eljárásokat.

Talán a leszbikusság változhat. Nyilván nem lesz hirtelen hetero, de biszex simán lehet. Főleg ha valami rossz élmény/érzés köti a férfiakhoz vagy a hetero szexhez (akár olyant látott ami nyomot hagyott)

De kérdező, miért foglalkoztat ez téged? Ha leszbikus felnőtt lesz, akkor legyen boldog úgy. Semmiképp nem kéne ezzel frusztrálni vagy elvárásként elé tenni a faszt

(Egy hetero férfi)

2022. dec. 4. 17:17
 4/15 anonim ***** válasza:
29%
Lányoknak, 20 év alatt ez még változhat!
2022. dec. 4. 17:19
 5/15 anonim ***** válasza:
6%
Talán ha majd pasival is lesznek kedvező tapasztalatai!
2022. dec. 4. 17:23
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert a heteróságot ki lehet nőni?
2022. dec. 4. 17:26
 7/15 anonim ***** válasza:
25%

Azt nem.

De a FIATAL lányoknak a leszbikus hajlamokat igen.

NEM annak, aki tényleg leszbikus - hanem annak, aki csak kalandozik.

Azt meg nem értem, hogy aki nem ismeri a témát, az miért pontoz?

2022. dec. 4. 17:34
 8/15 anonim ***** válasza:
93%
A szexuális orientációt (bármilyen legyen) nem lehet "kinőni", ha az rögzült. Más kérdés, hogy 14 évesen az emberek többségénél még nem rögzül.
2022. dec. 4. 17:36
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

24 éves koráig leszbikus volt a lány. Mármint ezt állította magáról, és minden bizonnyal igazat mondott, mert mikor sikerült elcsábítanom minden olyan dologtól meglepődött amit egy pasival már volt lány soha nem tenne.

Együtt töltöttünk néhány órát, és megváltozott a véleménye a szexualitásról. Rájőtt, hogy a férfit nem véletlen teremtették a világra. Természetesen a nők iránti vonzalma is megmaradt, de rendületlenül pasizik, 7 hónapja állandó partnere van férfit tekintve. Tehát "kinőte".

Ahogy szoktam is mondani leszbikus nő nem létezik, csak olyan akit nem elégített még ki férfi kellő alapossággal.

2022. dec. 4. 17:54
 10/15 anonim ***** válasza:
93%

Még változhat, de nagy csodákat szerintem ne várj. 14 évesen ez lehet csak egy trendből mondott dolog (hogy jajj én leszbi vagyok), de lehet hogy ő már ilyenkor érzi. Nem mindenkinél egyformán van akik melegek.

Én 15 és fél évesen jöttem rá, hogy bi vagyok és én ragaszkodok hozzá.

Te ismered, de ha érett típus, akkor lehet hogy már most tudja kiket is szeret.

Meg ez nem betegség/allergia amit ki lehet nőni. Meginoghat (akár véglegesen is) egy rossz kapcsolati élmény után vagy ha számára fontosak nem fogadják el.

De bármi is van, fogadd el úgy ahogy van, mert ezt nem ő döntötte el, hogy a lányokat vagy a fiúkat szereti, csak így sikerült. Neked se mondják meg hogy kiket szerethetsz.

2022. dec. 4. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!