Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus/biszex lányok!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus/biszex lányok! Mikor tudtátok meg hogy nem vagytok heterók?

Figyelt kérdés
Hány évesen, hogy jöttetek rá, mi utalt erre korábban, stb

2022. nov. 22. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
19 évesen jöttem rá.
2022. nov. 22. 20:55
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
14 évesen, amikor jött a levél Orbán Viktortól. Azóta a lányokat azeretem.
2022. nov. 22. 21:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

13 évesen azt hittem még hogy biszex vagyok, majd 14-15 évesen rájöttem, hogy leszbikus.

De igazából már oviban is lányt akartam feleségül venni. (És igazából csak női szerelmeket tudok felidézni, bár volt egy fiú akire azt mondtam, hogy a szerelmem, de amikor megtudtam, hogy összejött valakivel, az jutott eszembe, hogy biztos aranyos a csaj akivel összejött.)

2022. nov. 22. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:
96%

1000. ilyen kérdés.

Nekem ez mindig is egyértelmű volt. Arra kellett rájönni, hogy más lányoknak nem tetszenek a lányok.

2022. nov. 22. 21:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon korán, 5-6 évesen is a hercegnőt akartam kiszabadítani a toronyból ha játszottunk valamit.

Persze csak 14-15 évesen esett le, hogy ezt hogy hívják.

2022. nov. 23. 10:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is a lányok tetszettek, de hogy ezt leszbikusnak hívják, csak kiskamaszként tudtam meg.
2022. nov. 23. 11:22
 7/9 anonim válasza:
86%

Világ életemben nagyon szerettem Selena Gomezt. Kb istenitettem. Nem tagadom, mai napig szeretem a munkásságát és persze mellette gyönyörű nő. Nos, valahogy közép suliban tűnt fel az,hogy sok lányt kifejezetten szépnek tartok. Tehát nem az volt,hogy csak szép,hanem hogy fhu vele milyen lehet csókolózni és hasonlók. Aztán úgy kimondottan 19 évesen jöttem rá,mikor csokoloztam egy csajjal. Barátom elfogadja ezt es nincs balhe belole. Bulikban nekem sose volg kozom fiukhoz csak lanyokhoz az is csak csok. Viszont kapcsolatot nem tudnék elkepzelni lánnyal csak fiúval.

21/L

2022. nov. 23. 20:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Általános iskolában 13-14 évesen, mikor öltöztünk át tesiórára, azon vettem észre magam hogy izgat a látvány. Aztán összejöttem egyik osztálytársammal.
2022. nov. 24. 09:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb 11 éves koromban kezdődött a suliban amikor a "fiú lány" szerelmről volt szó én sose szóltam hozzá semmit se a témához amikor kérdezett a tanár vagy akár az egyik osztálytarsam. Aztán pedig 15 éves koromban elkeztem fiúkkal randigatni de sosem éreztem a fiúknal semmit pl a csók az semennyire sem tetszett és nem tudtam mit kezdeni a fiúkkal. Aztán 16 éves koromra már rájöttem hogy én Leszbikus vagyok mert egyszer csak arra a pontra jutottam hogy beleszerettem a legjobb barátnőmbe aki szerintem biszex de ez majd kiderül. Aztán megértem hogy próbáljuk ki a csókolózást na és amiutan megtörtént akkor felvoltam picit izgulva aztán meg nagyon és éreztem egy pluss dolgot amit fiunal nem. PL amikor egy lány megölel engem zavarban leszek meg mosolygok. Fiúnal pedig semmi. 18 L/L
2022. nov. 24. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!