Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, volt már dolgotok flegma lánnyal? Honnan tudtátok, hogy bejöttök neki?
Van egy lány aki tetszik, elég flegma, és soha nem mosolyog (így én sem rá). Azt biztosra tudom, hogy érdeklik a nők is. Ha belépünk egy térbe elég sokat szemezünk, de nem tudok leolvasni semmit az arcáról. Régebben volt olyan hogy meg akart ölni a szemeivel, most már csak olyan semleges arckifejezéssel néz ... :D
Nekem nagyon tetszik, de félek a visszautasítástól.. Miből lehet rájönni, ha tetszünk egy ilyen lánynak?
25L
Ha régebb óta ismeritek egymást, akadnia kell több közös beszédtémának is. Minden alkalmat megragadni élőben vagy online a beszélgetésre, szerintem ez az egyáltalán nem túlgondolt, legjobb módja akárki akármilyen szándékkal (legyen az baráti vagy több) történő megismerésére.
Bátorság, lehet ez a flegmaság csak egy szerep amit négyszemközt, komfortosabb helyzetben ő is ledob magáról. Ha meg alapbeállítása ilyen és nem találod kompatibilisnek, úgyis tudod, mélyíted-e tovább a vele való ismeretséget vagy sem.
A szakitasom után én lettem a flegma lány. 🤣
Van h nem is direkt amúgy. Hanem csak úgy jön... Mert van h csak idegesitenek az emberek, és ez az ram van írva. 🤣
Jó lenne ha párszor elkapnad és beszélgetnek vele szemelyesen, összebaratkoznál vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!