Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért flegma a legtöbb helyes srác a neki nem tetszővel?
Gondolom itt is tapasztaltad már,hogy írsz és visszavakkannak egy szóval, stb.
Élőben pedig ez jobban lejön. Többsége beképzelt, azt hiszik,hogy helyes arc,izmok, vagy farokméret pótolja az értelmet.
DE ha te mondsz nemet ilyen szépfiúnak, akkor vérig vannak sértve, mert nem szoktak hozzá. :)
Nekem mindig elégtétel mikor látom, hogy bármilyen nagyképű is nem boldog, hisz ha az lenne nem viselkedne így. Amúgy tiniként is sokan beleesnek ebbe a hibába. Azt gondolják ők tökéletesek és a másikkal bármi hiba van azt azonnal kirakják vagy offolják. Jellemző persze mellé a sunyiság is. Sorolhatnám. Sajnálom amúgy őket de azt is, hogy sok elmegy prostituáltnak. Igaz így legalább pénzért bárki megkapja őket. Bár én se vagyok nagy szám én is voltam már olyan srácokkal akiket nem gondoltam, hogy számomra is elérhetőek. Talán csak szerencsém volt. De ez a leírás amit adtál sajna nagyon is jellemző.
Ami a nem válaszolás jogát illeti. SZÁNALMAS! Nem mondom valóban van akinek felesleges mert a stílus nem volt normális, de amúgy alap, hogy válaszolj. Te is elvárod.
Visszautasítás! Jaj de imádom. Igen! Ha te mondasz nemet ők is akkor hisztit tudnak csapni. :D Bár ilyenem csak 3x volt.
F 28
Utolsóval azért vitába szállnék, mert nem mindenki ilyen.
Vannak normálisan viselkedők is,akik korrekten meg tudják mondani, ha nem jön be nekik valaki.
Még olyan is van, aki pár órát is jó szívvel beszélget annak ellenére, hogy tudja, nem lesz folytatás.
Persze, a szerények, csendesebbek hátrahúzódnak, de azért vannak még sokan.Szerencsére, mert én őket kedvelem, remélem, még egy ilyen csendes,akár introvertált srác jön az utamba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!