Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért flegma a legtöbb helyes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért flegma a legtöbb helyes srác a neki nem tetszővel?

Figyelt kérdés
Nem vagyok álompasi de ronda se hiszem hogy lennék. Sokan írnak nekem is akiknek én mondok nemet. De minden normális (ami nem pl egy farok kép vagy dugunk vagy hasonlóan primitív) válaszolok mert szerintem ez alap. Mindig a levelek megnyitása után megnyitom újra és bemásolom a választ ha az nem. Szóval szerintem ez a normális. De sokuk még élőben is láthatóan el van magától telve. Persze bármikor újra regelek mondjuk egy kapcsolat után ők ott vannak a régi profiljukkal. Nem jönnek rá hogy egyszerűbb lenne ha normálisak lennének az elvárásaik és a stílusuk is? Megjegyzem voltam már nagyon jó pasival. Normális is volt. Mert bár tudta hogy jól néz ki megértette hogy az kevés a sikerhez…

2021. szept. 13. 18:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom itt is tapasztaltad már,hogy írsz és visszavakkannak egy szóval, stb.

Élőben pedig ez jobban lejön. Többsége beképzelt, azt hiszik,hogy helyes arc,izmok, vagy farokméret pótolja az értelmet.

DE ha te mondsz nemet ilyen szépfiúnak, akkor vérig vannak sértve, mert nem szoktak hozzá. :)

2021. szept. 13. 18:49
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Mert sok pasi nem érti a nemet és akkor is próbálkozik meg írogat, ha megmondták neki, hogy nem. Ezért a sokadik ilyen után, már lehet, hogy alapból felvesznek egy flegma stílust hátha akkor hamarabb megértik a nemet.
2021. szept. 13. 18:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Nekem is volt/van rossz tapasztalat. Bőven. De a tetteink minket minősítenek. Ott a tiltás gomb ha olyan a másik. Sajna valóban van aki paraszt. Ahogy olyan is hogy elkezdődik egy jó beszélgetés és a végén barátok lesztek. Nekem így lett pl melóhoz is pár véletlen szülte kapcsolatom. Persze ez kivétel de a lényeget érted. Nem csak ők kapnak sok levelet ha beregelnek.
2021. szept. 13. 18:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig elégtétel mikor látom, hogy bármilyen nagyképű is nem boldog, hisz ha az lenne nem viselkedne így. Amúgy tiniként is sokan beleesnek ebbe a hibába. Azt gondolják ők tökéletesek és a másikkal bármi hiba van azt azonnal kirakják vagy offolják. Jellemző persze mellé a sunyiság is. Sorolhatnám. Sajnálom amúgy őket de azt is, hogy sok elmegy prostituáltnak. Igaz így legalább pénzért bárki megkapja őket. Bár én se vagyok nagy szám én is voltam már olyan srácokkal akiket nem gondoltam, hogy számomra is elérhetőek. Talán csak szerencsém volt. De ez a leírás amit adtál sajna nagyon is jellemző.

Ami a nem válaszolás jogát illeti. SZÁNALMAS! Nem mondom valóban van akinek felesleges mert a stílus nem volt normális, de amúgy alap, hogy válaszolj. Te is elvárod.

Visszautasítás! Jaj de imádom. Igen! Ha te mondasz nemet ők is akkor hisztit tudnak csapni. :D Bár ilyenem csak 3x volt.

F 28

2021. szept. 13. 19:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a legegyszerűbb, ha elengeded ezeket a dolgokat.
2021. szept. 14. 09:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Én elengedtem csak reméltem lesz itt egy srác aki megírja majd mi az oka. Mármint hátha van itt ilyen srác :P
2021. szept. 14. 19:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak a helyesek, de a legtöbb meleg ilyen sajnos. Jobb, ha megszokod. A ritka kivétel meg már nem ismerkedik neten, meg lassan sehol sem már sajnos.
2021. szept. 15. 06:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Utolsóval azért vitába szállnék, mert nem mindenki ilyen.

Vannak normálisan viselkedők is,akik korrekten meg tudják mondani, ha nem jön be nekik valaki.

Még olyan is van, aki pár órát is jó szívvel beszélget annak ellenére, hogy tudja, nem lesz folytatás.

Persze, a szerények, csendesebbek hátrahúzódnak, de azért vannak még sokan.Szerencsére, mert én őket kedvelem, remélem, még egy ilyen csendes,akár introvertált srác jön az utamba :)

2021. szept. 15. 10:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Na, jó, nem mindegyik, de a nagy többség ilyen sajnos. Ha pedig ír is, utána akkor is eltűnik egy idő után. Hidd el, a nagy többség viselkedése okán a szerény, introvertált srác mégjobban magába fordul és nem fog neten próbálkozni többé. Köszönhetően a sok szrházinak!
2021. szept. 15. 10:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Szerintem se. Fiatalok közt 35 alatt jellemző azonban ahogy írtam azok közt akik jól néznek ki kiemelten.De egy se jár itt vag y nem ismer magára.
2021. szept. 15. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!