Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1995-től 2010-ig,2015-ig milyen sok melegbár, travi bár volt Bp-en, ma meg talán 2 vagy 3 van. Ez helyes irány?
Angyal bár, 51-es klub, capella...stb, még vagy 10 db volt. Most meg úg érzem, mintha elfojtás..visszafejlődés lenne ezen a téren.
Mikor lesz fejlődés?...több bár...több szórakozóhely?
A legtöbb meleg bár tiszavirág életű volt, meg volt ami ötször is költözött és egy ideig élte a virágkorát 1995-2005 között a leghosszabb helyén a fénykorát, ez pedig az Angyal Bár volt amelynek legfőbb riválisa volt a Capella.
Amúgy én bennem pont az merült fel, hogy miért nincs meleg negyed Budapesten, pedig lehetett volna mind a Belgrád Rakparton, mind a 6.-7. kerületben is.
Terry Black által átvett Lokál is amiatt mert tönkre, egy Berlinben élő egykori hajléktalantól tudom, hogy többször önbetörést csinált, hogy így fizessen neki a biztosító.
Mystery bár ami tulajdonképpen az Egyetem Presszó folytatása volt, az például a tulajdonos betegsége miatt zárt be aki aztán Ausztriába ment el.
Diófa étterem helyén nyílt a Chaos majd a Coxx Club aminek egy időben a riválisa volt az Action.
Szép utcán két bár működött egy időben: Darling majd ebből lett Funny Carrots,ami bezárt és a Habroló ami az Angyal bár kicsiben.
Meg van a két szauna.
Alteregó tényleg egyedülálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!