Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Helyes bi/meleg srácok titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes bi/meleg srácok titeket nem zavar hogy mindenki csak meg akar dugni titeket mert szépek vagytok?

Figyelt kérdés
Legalábbis én ezt látom, hogy nem is érdekli sokukat hogy milyen ember is vagy, stb.
2021. szept. 3. 09:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%

Miért, titeket érdekel a partner ?

Ő dugni akar, ti meg odatartjátok magatokat. Nem fog egyikőtök sem filózni, meg szépeket mondani.

2021. szept. 3. 10:15
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

Lehet így látod mert te is felületes vagy.

Kapcsolatban vagyok.

2021. szept. 3. 10:40
 3/11 anonim ***** válasza:
79%

Aki kíváncsi az emberre is,nemcsak a testére, vagy kapcsolatot szeretne, azt lefikázzák, kinevetik, átverik. És elhajtják.

Minek akkor ilyet kérdezni ?

Van aki összességében kíváncsi másra,és többet is szeretne,mint egy alkalom.Van aki, pedig csak a testet nézi.

2021. szept. 3. 10:47
 4/11 anonim ***** válasza:
16%
kérdező te helyes vagy ronda vagy?
2021. szept. 3. 11:01
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Ezért kell szelektálni hülyék között. Aki velem le akar feküdni az elején, azt már kukázom is a p*csába. Egyébként mindig leszögezem, hogy nincs nálam szex az elején, dehát sokan nem bírnak magukkal. Ilyenkor én szépen búcsút is intek. Természetesen én kapcsolatot keresek, de egy kapcsolat alapja a kölcsönös tisztelet és bizalom, őszinteség. Ha valaki egy ilyen minimális kérést nem tud megtenni, akkor igazából nincs értelme tovább folytatni, mert ott nincs tisztelet.
2021. szept. 3. 11:39
 6/11 anonim ***** válasza:
95%

Miért zavarna? Megértem, hogy ő neki csak annyira kellenék. Nyilván ezzel le is zárul az egész, mivel erre nincs szükségem. De ettől még nem fogom magam szarul érezni, nem kötelező senkinek sem kapcsolatban lenni, vagy az hogy legyen valakije. Tanulj meg egyedül is boldog lenni. Ha pedig csak szexre van igényed, akkor ne panaszkodj ilyen miatt.

A szépség pedig relatív, nincs olyan ember, aki mindenkinek tetszene.

2021. szept. 3. 11:56
 7/11 anonim ***** válasza:
90%

Én nem keresek szerelmet, párkapcsolatot más férfival. Kölcsönös emberi megértést, haveri megértést, hasonlóságot a leendő szexpartneremmel viszont igen. De ez utóbbiakra lehet szűrni online beszélgetéskor is, illetve maximum egy találkozó során, hogy elég hasonlóak vagyunk-e.

Mivel jóképű vagyok, magas, ezért elég sok szexuális ajánlatot kapok (pláne online), de általában nem engem akarnak megdugni, hanem azt akarják én dugjam meg őket.

2021. szept. 3. 17:13
 8/11 anonim ***** válasza:
20%

Vannak sokan akik tényleg azt szeretnék,hogy megdugjanak aztán eldobjanak mint egy pzs-t!

Na ez az amit velem nem tesznek meg,mert attól még,hogy jól nézek ki nem vagyok préda!

Alapból elutasítom az egyéjszakás kalandokat, és először ismerkedem mielőtt ágyba bújok !

A màsik pedig az,hogy épp úgy igényes vagyok a párvàlasztàsban mint önmagamra v környezetemre!

2021. szept. 4. 06:28
 9/11 anonim ***** válasza:
90%

A 8-as válaszoló hozzászólásának nagyon örulök.

Ilyen emberekből kellene több, nem lenne ennyi probléma...

Sok sikert neki,ismeretlen is !

2021. szept. 4. 06:37
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

8as voltam. Köszönöm

24 f

2021. szept. 4. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!