Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nő társaim!Ti már megtaláltáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő társaim!Ti már megtaláltátok azt a nőt,aki a "nagy ő"?Honnan tudtátok,hogy ő az?Miben tért el a dolog korábbi szerelmetektől?Milyen "jelei" voltak?

Figyelt kérdés

2020. júl. 5. 10:45
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Amikor vele vagy otthon érzed magad.
2020. júl. 5. 11:40
 2/4 anonim ***** válasza:
90%

Első pillanattól kezdve olyan volt,mintha mindig is egymás életének a részesei lettünk volna.

Ledőltek a falak,a lelkem végtelen nyugalomra talált,és azt éreztem,végre tartozom valakihez,s hogy Ő a kirakós hiányzó darabja,Vele szeretném leélni az életem.

2020. júl. 5. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:
90%

Egyszerre a legjobb barátom, szerelmem, partner mindenben.

A bizalom, szeretet fokozatosan jön. Nincs egy olyan pont, hogy felkapcsolják a lámpát és onnantól tudod.

Van egy mondás, ami szerint akkor ismersz valakit igazán, ha láttad olyan helyzetben ahol következmények nélkül cselekedhet, láttad betegen, láttad anyagilag megszorítva, láttad gyászolni...és ő is téged.

Van aki pl a menekülőszobát ajánlja korai randinak, egyből kiderül, hogy viselkedik meg beszél veled stresszhelyzetben.

De nem, nem hibátlan partner kell, hanem akivel a legjobb önmagadnak érzed magadat.

Valaki aki megbízható, akiről tudod, hogy ha komoly baj van, hajnali 3kor is hívhatod.

2020. júl. 5. 15:41
 4/4 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem ez az egész hülyeség. Ha sz.r az életed ne mástól várd majd a megváltást, akit nagy őnek gondolsz, hanem szedd helyre magad az életed aztán arra lehet alapozni.

Egyébként szerintem kemény munka, hogy valaki nagy ő legyen. :D Mert a kapcsolat meg a szerelem gürizés. :D Attól szép.

2020. júl. 7. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!