Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő társaim!Ti már megtaláltátok azt a nőt,aki a "nagy ő"?Honnan tudtátok,hogy ő az?Miben tért el a dolog korábbi szerelmetektől?Milyen "jelei" voltak?
Első pillanattól kezdve olyan volt,mintha mindig is egymás életének a részesei lettünk volna.
Ledőltek a falak,a lelkem végtelen nyugalomra talált,és azt éreztem,végre tartozom valakihez,s hogy Ő a kirakós hiányzó darabja,Vele szeretném leélni az életem.
Egyszerre a legjobb barátom, szerelmem, partner mindenben.
A bizalom, szeretet fokozatosan jön. Nincs egy olyan pont, hogy felkapcsolják a lámpát és onnantól tudod.
Van egy mondás, ami szerint akkor ismersz valakit igazán, ha láttad olyan helyzetben ahol következmények nélkül cselekedhet, láttad betegen, láttad anyagilag megszorítva, láttad gyászolni...és ő is téged.
Van aki pl a menekülőszobát ajánlja korai randinak, egyből kiderül, hogy viselkedik meg beszél veled stresszhelyzetben.
De nem, nem hibátlan partner kell, hanem akivel a legjobb önmagadnak érzed magadat.
Valaki aki megbízható, akiről tudod, hogy ha komoly baj van, hajnali 3kor is hívhatod.
Szerintem ez az egész hülyeség. Ha sz.r az életed ne mástól várd majd a megváltást, akit nagy őnek gondolsz, hanem szedd helyre magad az életed aztán arra lehet alapozni.
Egyébként szerintem kemény munka, hogy valaki nagy ő legyen. :D Mert a kapcsolat meg a szerelem gürizés. :D Attól szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!