Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok! Valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok! Valaki köztetek gondolkozott már alibikapcsolaton férfival?

Figyelt kérdés

Bármilyen okból. Esetleg volt is ilyen?

30/F

2022. szept. 27. 07:59
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Szépen kibújsz a válasz adás elől, pedig nem adtam nagy feladatot, 5 pozitív női belső tulajdonság. Az "ellenségeskedést" ennyivel meg lehetne cáfolni, de ezek szerint nem megy. Pont erre számítottam.
2022. szept. 27. 13:06
 22/43 A kérdező kommentje:
#21 nem bújok ki: empatikusság, gondoskodás, szépérzék, intuíciók, kedvesség
2022. szept. 27. 13:08
 23/43 anonim ***** válasza:
36%
Nem unod még ezeket a kérdéseket?
2022. szept. 27. 15:37
 24/43 A kérdező kommentje:
Renek, ezek szerint nagyon benéztem, hogy van itt egy src aki erre a kérdéskörre van rákatranva, és mindenki azt hiszi én is ő vagyok. Rosszkor rossz helyen :)
2022. szept. 27. 18:57
 25/43 anonim ***** válasza:
95%
Itt az a kérdés, hogy te miért gondolkodsz leszbikusokban? Aszexuális vagy?
2022. szept. 27. 19:02
 26/43 A kérdező kommentje:
#25 meet hetero nő miért akarna alibikapcsolatot? Csupán ezért
2022. szept. 27. 19:15
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

Ezért:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__leszbikussag__11..

Szerinte minden nő szemét, aki kedves pasik helyett akik tutujgatnák őket éjjel-nappal (ez lenne a kérdező), a gonosz pénzes jópasik után futnak, akik rabszolgasorban tartják őket.

Persze ő is csak a bomba nőket tutujgatná, de ez nem felszínesség, ez természetes. Tehát nőgyűlölő.

És valamiért azt hiszi, hogy a leszbikusok aszisztálnának az ő hisztijéhez a női nem felé. Természetesen egy 180centis, 50 kilós, babaarcú kebelcsodát keres, aki segít neki leszólni az "anyagias" nőket, és mindenki előtt flexelhet vele. A nő nyílván alárendelt lenne vele szemben, kuss lenne a neve. És persze a kérdező rendszeresen nézhetné ahogy a szintén bikinimodell barátnőjével leszbizik, sőt ha úgy adódik be is vennék empátiából és kedvességből.

Pl.egy fiús leszbikus lány már sértés lenne neki.

2022. szept. 27. 19:18
 28/43 A kérdező kommentje:
#27 Szállj már le rólam! Nem én vagyok az a kérdező!!!!!
2022. szept. 27. 19:26
 29/43 anonim ***** válasza:
34%
De, te vagy. Legközelebb ne legyél olyan hülye, hogy ilyen könnyen felismerjünk. Ennyi.
2022. szept. 27. 19:31
 30/43 anonim ***** válasza:
2022. szept. 27. 19:32
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!