Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok, mennyire vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, mennyire vagytok szívesen együtt telt vagy kövér nővel (alkalmi v. kapcsolat)? Vagy mindenképp vékonynak, jó alakúnak kell lennie a partnerednek?

Figyelt kérdés
2022. szept. 24. 00:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
85%
Én is teltebb vagyok. Pici pocak, fenék és nagy cici:) Ezzel így nem gondolom, hogy lenne probléma. Testalkat és arányosság kérdése. Nekem tetszenek a telt lányok is.
2022. szept. 30. 22:16
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az előttem válaszolók írták, az összkép sokkal fontosabb, mint maga a súly. Valakinek nagyon jól tud állni, ha molettebb, bár én személyesen még sosem vonzódtam extrém túlsúlyos nőhöz.

Na most kinek mi az extrém túlsúly, nekem 100 kg fölött egy adott magasság alatt kicsit soknak érződik. Én magam hatvan kiló körül mozgok, de nem vagyok valami vékony. Edzek, szívesen fogadok edzőtársat. Nem azért, mert a "dagadt nők gusztustalanok", hanem azért, mert nem szeretném, ha a párom a súlyából adódóan egészségügyi problémákban szenvedne.

Ehhez nyilván arra is szükség van, hogy a másik fél nyitott legyen erre.

Szeretem a husisabb nőket, de azt már annyira nem, ha nálam tényleg sokkal nagyobbak (nem magasságban). Alapvetően szeretek én az erősebb, izmosabb lenni, a másik felé egyáltalán nincsenek ilyen elvárásaim.

Egyébként meg, ha a pillantásával, a hangjával, az illatával meg tud babonázni, akkor minden más tök másodlagos.

2023. máj. 21. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!