Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gót stílusú leszbikus lányok! Nektek milyen kinézetű/milyen belső tulajdonságokkal rendelkező lány jön be?
Nem tudom, hogy annak számítok-e néha annak hívnak, ha éppen úgy öltözök fel. De amúgy elegáns is szoktam lenni. Nekem nagyon bejön a lányokban ez a stílus. Főleg ha egy erős jellem társul hozzá. De alapvetően nem a stílusa lenne az elsődleges szempont.
23/L
Ez inkább ízlés, meg életmód kérdése.
Nyilván belsőre fontos a hasonló humor, az őszinteség, az értelmi és érzelmi intelligencia, a hasonló életcélok.
Külsőre meg a kicsit alternatívabb külső tud megmozgatni, ha valaki nagyon basic, az szerintem nem is érezné mellettem jól magát.
Az exemet a goth szubkultúrában ismeretm meg, ma már külföldön élek, a jelenlegi párom és leendő feleségem metálos nő.
Habár nem teljesen ugyanazt szeretjük, jól kijövünk, évek óta együtt vagyunk, mindketten 30 felett vagyunk.
Nagyjából hasonló az ízlésünk, szóval különösen nincs meglepve, ha az erdőből összeszedett csontokkal meg koponyákkal jövök haza, különböző minőségibb halloween dekorációk egész évben fennt vannak nálunk, meg egy csomó horrorfilm és zenekaros poszter is... Meg ja, nem nagyon kell szétválogani nálunk a mosást, na.😉
Elmegyünk egymás szubkultúrájába bulizni, koncertekre, fesztiválokra együtt. Néha picit vicces, mert van, hogy betalálnak emberek akik próbálkoznak XY zenekarról dumálni, és én meg széttárom a kezemet, hogy az argentin trash metálról ilyen mélységben túl sokat nem fogok tudni mondani, esetleg kérdezd a páromat.
Hasonló ruhaméret és stílus vagyunk, szóval rendszeresen hordjuk egymás szoknyáit, öveit, fűzőit, felsőit, harisnyájáit, és még néhány zenekaros pólót is mindketten fel szoktunk venni. A sminkjeinket is szoktuk közösen használni, pláne a rúzsokat hogy ne két külön színnel kenjük össze egymás száját.
De ja, szerintem fontos, hogy az érdeklődési kör, ízlés nagyjából egybe essen egy párnál.
És nem, ez nem csak az esztétika, bár mondjuk azt se mindenki gyomra veszi be, hogy vannak tetoválásaim, nincs mindig szemöldököm, és nem fogok teljesen más emberré átvedleni ha éppen azt követeli a szituáció hogy lehessen velem villantani.
Ilyen téren mint idősebb leszbikus azt tanácsolnám, hogy kisebb hálót vess inkább ki ha társat keresel.
Nagyjából hasonló partnerekkel sokkal nyugisabb az együttélés, jobban megértitek egymást.
Ha gpth, punk, metálos csajoknál próbálkozol, nagyobb az esély rá, hogy hasonló elképzeléseitek vannak és nem lesz hiszti abból, hogy nyaralni a horvát tengerpartra aszalódni a napon vagy lipcsébe a wgt-re csipkét szaggatni mennétek-e.
Nem azt mondom, ismerek vegyes párokat, ahol az egyik fél nagyon basic, a másik meg nem, de itt sokkal inkább jellemző, hogy egy idő után külön járnak szórakozni, és kompromisszumokat kell kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!