Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen lányok jönnek be (külső/belső tulajdonságok)?
Tudom, 600 ilyen kérdés van, de gondoltam én is feleszem.
Nekem a rövid hajú lányok jönnekbe ( max a vállig érő haj ami meg tetszik)
Fiús és lányos lányok is tetszeni szoktak. Bár az ilyen agyon sminkelt/műkörmös leányzókat nem preferálom.
Lehetőleg vékony legyen és nálam (163 cmnél) magassabb.
Belsőre:
Értelmes,legalább egy bizonyos szintig művelt.
Legyen több érdeklődési köre, vidám és pozitív legyen a kisugárzása.
Inkabb a maszkulinabb lanyok jonnek be nekem, lazabb oltozkodessel, de azert latszodjon rajta a hatarozottsag:) mellkidobos, mukormos lanyok hagyjanak, plane ha igenytelenul teszik ezeket. hajhossz ugy igazabol mindegy, arcra szeretem az androgunebb lanyokat. En 160 centi sem vagyok, ugyhogy valoszinuleg magasabb lesz nalam, de akar ha alacsonyabb lenne az sem zavarna:)
Belso: legfontosabb, hogy legyen okos, intelligens erzelmileg es ertelmileg (!!!), szeressen, a hibaimat viselje jol es tamogasson nagyon nagyon:) es hogy vicces legyen az is fontos
Jelenleg van egy crusshom... mindig is bejött az ilyen: rövid haj, de mégis aranyos lányos, meg neki mindig ragyogó a szeme a mosolytól:) Egyforma magasok vagyunk.
szép kezek, vagy egy kis kreatív véna, jó beszélgető partner.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!