Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nektek milyen lányok jönnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen lányok jönnek be (külső/belső tulajdonságok)?

Figyelt kérdés

Tudom, 600 ilyen kérdés van, de gondoltam én is feleszem.

Nekem a rövid hajú lányok jönnekbe ( max a vállig érő haj ami meg tetszik)

Fiús és lányos lányok is tetszeni szoktak. Bár az ilyen agyon sminkelt/műkörmös leányzókat nem preferálom.

Lehetőleg vékony legyen és nálam (163 cmnél) magassabb.

Belsőre:

Értelmes,legalább egy bizonyos szintig művelt.

Legyen több érdeklődési köre, vidám és pozitív legyen a kisugárzása.

2018. júl. 21. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Nekem a nőies nők tetszenek hosszú haj, enyhe smink, meg azt is szeretem ha olyan nőiesen vagány. Az alakra azt mondanám hogy ne legyen vékony, de elhízott sem. A magasság nem olyan fontos, de nagyon alacsony ne legyen mert én magas vagyok. De igazából a belső fontosabb mert egy átlagos nő is hamarabb megtetszik ha a belső értékei vonzóak számomra. Legyen őszinte, ne legyen hisztis, pletykás, ilyesmik mert ezeket heteró nőkben sem szeretem. Tehát legyen a lelki társam. Legyen ő a támaszom mert én olyan érzékenyebb típus vagyok.
2018. júl. 21. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Inkabb a maszkulinabb lanyok jonnek be nekem, lazabb oltozkodessel, de azert latszodjon rajta a hatarozottsag:) mellkidobos, mukormos lanyok hagyjanak, plane ha igenytelenul teszik ezeket. hajhossz ugy igazabol mindegy, arcra szeretem az androgunebb lanyokat. En 160 centi sem vagyok, ugyhogy valoszinuleg magasabb lesz nalam, de akar ha alacsonyabb lenne az sem zavarna:)

Belso: legfontosabb, hogy legyen okos, intelligens erzelmileg es ertelmileg (!!!), szeressen, a hibaimat viselje jol es tamogasson nagyon nagyon:) es hogy vicces legyen az is fontos

2018. júl. 21. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Jelenleg van egy crusshom... mindig is bejött az ilyen: rövid haj, de mégis aranyos lányos, meg neki mindig ragyogó a szeme a mosolytól:) Egyforma magasok vagyunk.

szép kezek, vagy egy kis kreatív véna, jó beszélgető partner.

17/L

2018. júl. 21. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:
A szolid, egyszerű, szomszéd lány típusuak :P
2018. júl. 22. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Ápolt, erkölcsös, őszinte,szolid,kompromisszum képes a vitákban, és lehet kicsit szeretethiányos, hogy el tudja viselni, ha állandóan rajta lógok:)
2018. júl. 22. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!