Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lanyokrol (kulso es belso tulajdonsagok) feltetelezitek azt, hogy leszbikus lehet a szemely? Nem csak leszbikus lanyok valaszat varom
Az én véleményem szerint
sokkal jobban akar ölelgetni, szereti a cuki dolgokat, kedvesebb veled, ha véletlenül elalszik, akkor a válladon.
17/L
Tapasztalt alapján mondom, figyeld meg a testtartását, mozdulatait, nézését, járását (meg a csípőjének a ringását :)...
Plusz ahogy beszél, milyen hangnemben, milyen stílusban, milyen szavakat használ, hangerő, hanglejtés, stb. Utálok ilyet mondani, de bizonyos szinten tényleg vannak "típusok", amikhez bizonyos jelek ismeretében társíthatjuk a leszbikus/meleg jelzőt az adott emberhez. Például ha valaki nem teszi sokat csípőre a kezét, nem tolja nagyon ki a mellét, csípőjét, fenekét, teljesen nyíltan néz rád, laza, férfias mozdulai vannak, a beszédében is megfigyelhető ez a lazaság, ez akár arra is utal, hogy ezzel a nemtörődöm magatartással akar bevágódni nálad. Ez az úgymond, egyesek által fiúsabbnak, dominánsabbnak tartott leszbikus típus. (Mint említettem, utálok általánosítani, tehát ez nyilván nem minden esetben van így). A nőiesebb leszbikusoknál más a szitu, ott sokkal nehezebb megállapítani ezt véleményebb szerint, de nem lehetetlen. Ha túlságosan gyakran tereli a témát a testi dolgokra, pl. megdicséri a melleidet, fenekedet, azt a hangjából és az arcáról le tudod vágni, hogy most ezt barátnős, picit irigykedős stílusban mondta vagy vonzódik hozzád. Ha esetleg gyakran megérint, vagy "véletlenül" lecsúszik a karja más részekre amikor mondjuk a vállad érinti meg, és ez többször előfordul, szintén lehet jel. Az arcot kell figyelni a legjobban, milyen témánál milyen tekintettel néz rád. Ezért is érdemes szóba hozni LMBTQ+ témákat, mert ha pozitív a reakciója, és jobban belemélyedtek a beszélgetésbe, abból sok minden kiderülhet. Persze ahogy mondtam, az itt leírtakat ne vedd biztosra, nyilván a többségnek nem fog tetszeni amit írtam, de akinek van tapasztalata, tudja, hogy van benne némi igazság.
Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!