Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi a véleményetek? jó és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? jó és rossz egyaránt jöhet.

Figyelt kérdés

sziasztok.

én egy három gyerekes, párkapcsolatban élő nő vagyok.

régebben volt viszonyom lánnyal, lehet hogy csak kalandvágyból kifolyólag , lehet hogy tényleg ezt akartam. mostanság egyre jobban foglalkoztatnak a lányok, sok erotikus gondolatom van velük.ezelőtt voltam már lánnyal, de betudtam ezt annak hogy kíváncsi voltam. mivel párkapcsolatban élek , ez is megnehezíti a dolgot. elég nehéz az , hogy a lányokra gondolok , közben a párom nem mozgat meg.

nem tudom hogyan tovàbb ...

esetleg tanács vagy jó szándékú hozzaszólás?

2022. aug. 20. 13:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
29%

A gyerekek miatt gondolom, nem akarod a párod elhagyni. Meg egyéb okokból!

Maradnak a titkos találkák, ami talán még így izgalmasabbá teheti a dolgot!

2022. aug. 20. 14:03
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
És ezt írja egy hetero szingli férfi…ez nem így működik h izgalmasabb titokban vagy sem ott van a lelki ismereted és a parod iránti tisztelet is!
2022. aug. 20. 14:04
 3/19 A kérdező kommentje:
nyugi , kaptam hasonló tanácsot leszbi barátnőtől. nem biztos h hetero férfi az illető. sőt nekem is eszembe jutott ez....
2022. aug. 20. 14:06
 4/19 anonim ***** válasza:
14%
A gyerekeidet úgyse tudod egyedül eltartani.
2022. aug. 20. 14:18
 5/19 anonim ***** válasza:
36%

Na ezért nem kell nekem biszexuális nő kapcsolatra.

Egyszerűen, túl vonzó a női test és ők is akarják már.

2022. aug. 20. 14:20
 6/19 anonim ***** válasza:
12%
Hármas?
2022. aug. 20. 14:22
 7/19 anonim ***** válasza:
20%

"2

Jöhetsz és nyugodtan knylhatsz és nem fogsz két nedves ajak között fityegőt találni. Hallottál azokról a fogalmakról hogy feminin, és masculin?

Én az utóbbi vagyok!

2022. aug. 20. 14:27
 8/19 anonim ***** válasza:
76%
6, Normális nő nem fog "hármasba " belemenni azért mert hogy a kérdezőt eltartsa a pasija. A hármas csak a pasinak jó.
2022. aug. 20. 14:27
 9/19 anonim ***** válasza:
24%

A párod tud esetleg erről a szándékodról?

Ha igen, akkor könnyebben tudnád kivitelezni a dolgot.

Viszont ha nem, akkor nehezebb dolgod lesz, mert őt is úgymond ki kell kerülni.

Ha viszont ő már nem hoz lázba, az talán azért lehet mert most a nőkre vagy ráindulva.

Szerintem erre csak egy próba után fogsz rá jönni.

F.46

2022. aug. 20. 14:44
 10/19 anonim ***** válasza:
62%

Milyen jó, hogy mindenki egyből elküldi csajozni, a gyerekek, a család senkinek sem számít.

Kérdező, én is bi vagyok, van férjem, gyerekeim. Az a titkom, hogy kibírom. Ennyi. A kapcsolat hűségről is szól. Már akinek persze.

2022. aug. 20. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!