Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? jó és rossz egyaránt jöhet.
sziasztok.
én egy három gyerekes, párkapcsolatban élő nő vagyok.
régebben volt viszonyom lánnyal, lehet hogy csak kalandvágyból kifolyólag , lehet hogy tényleg ezt akartam. mostanság egyre jobban foglalkoztatnak a lányok, sok erotikus gondolatom van velük.ezelőtt voltam már lánnyal, de betudtam ezt annak hogy kíváncsi voltam. mivel párkapcsolatban élek , ez is megnehezíti a dolgot. elég nehéz az , hogy a lányokra gondolok , közben a párom nem mozgat meg.
nem tudom hogyan tovàbb ...
esetleg tanács vagy jó szándékú hozzaszólás?
A gyerekek miatt gondolom, nem akarod a párod elhagyni. Meg egyéb okokból!
Maradnak a titkos találkák, ami talán még így izgalmasabbá teheti a dolgot!
Na ezért nem kell nekem biszexuális nő kapcsolatra.
Egyszerűen, túl vonzó a női test és ők is akarják már.
"2
Jöhetsz és nyugodtan knylhatsz és nem fogsz két nedves ajak között fityegőt találni. Hallottál azokról a fogalmakról hogy feminin, és masculin?
Én az utóbbi vagyok!
A párod tud esetleg erről a szándékodról?
Ha igen, akkor könnyebben tudnád kivitelezni a dolgot.
Viszont ha nem, akkor nehezebb dolgod lesz, mert őt is úgymond ki kell kerülni.
Ha viszont ő már nem hoz lázba, az talán azért lehet mert most a nőkre vagy ráindulva.
Szerintem erre csak egy próba után fogsz rá jönni.
F.46
Milyen jó, hogy mindenki egyből elküldi csajozni, a gyerekek, a család senkinek sem számít.
Kérdező, én is bi vagyok, van férjem, gyerekeim. Az a titkom, hogy kibírom. Ennyi. A kapcsolat hűségről is szól. Már akinek persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!