Mik azok a filmek, amik anime/manga alapján készültek? Jöhet bármilyen nemzetből jó és rossz egyaránt
Hát hogy jó vagy rossz, Neked kell eldönteni, ízlés dolga!
A Vasember
Pókember
Hulk
A fantasztikus négyes
Ben 10: Alien Swarm
Scooby-Doo-filmek
Bigyó felügyelő
"A Vasember
Pókember
Hulk
A fantasztikus négyes
Ben 10: Alien Swarm
Scooby-Doo-filmek
Bigyó felügyelő"
Ezek mióta készültek manga vagy anime alapján? -.-"
Death Note - Két verziója van az élőszereplős változatnak, japán és egy hollywood-i. Az előbbi manga/anime hű az utóbbi pedig ebben a hónapban jelenik meg a Netflixen (eddigi kritikák alapján egy kalap sz#*).
Attack on Titan (2005) - passz, nem láttam és nem is akarom
Dragonball: Evolúció - minősíthetetlen....
Akira és Bleach - tervben vannak
""A Vasember Pókember Hulk A fantasztikus négyes Ben 10: Alien Swarm Scooby-Doo-filmek Bigyó felügyelő" Ezek mióta készültek manga vagy anime alapján?"
Anime vagy manga, nekem aztán tökmindegy, akkor is rajzfilm mindegyik, képregény után ebben a formában láttam őket először még a '90-es évek közepén, filmben csak később, az ezredforduló környékén jelentek meg először!
(A kérdező kifejezetten animéből-mangából készült filmet kért nvm)
A Holnap Határa is japán sztorin alapszik, de a regényhez képest sehol nincs. Igazán jó élőszereplős animeadaptáció még nem nagyon készült, talán decemberben az FMA live nem lesz rossz, úgyhogy bármit is találsz, leginkább csalódásra készülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!