Ajánlanátok border collie kenneleket? Illetve jó és rossz tapasztalatok egyaránt érdekelnek, ha vannak az alábbiakkal kapcsolatban.
A fajtát is alaposan átgondoltam a párommal, tisztában vagyok/vagyunk az igényeivel. Tudom, hogy egy border collie nem éri be az ül-fekszik-marad parancsokkal és a napi 1 óra sétálgatással, nem is ezzel számoltam :D A kutyaiskola és a kutyás sportok szintén be vannak kalkulálva, viszont versenyre nem szeretnék járni, "csak" edzeni. (Kutyás sportból a dog dancinggel van tapasztalatom) Úgy gondolom a show/hobbi vonalon lenne érdemes elindulni.
Ezeket a kenneleket néztem eddig: Colored Borders, Lucky For You, Shadow Of The Sheen, Pieces Of Happiness, főleg az első kettő szimpatikus.
Ha van tapasztalat más kennellel kapcsolatban, az is érdekel :) Ami fontos:
- Számomra a kutya családtag, úgyhogy egy egészséges, szűrt kiskutyával szeretnék hazatérni.
Ami kevésbé, de azért érdekel:
- Ha tudtok árat/árkategóriát azt is szívesen veszem, bár ez tudom, hogy nagyon sok tényezős és nem olcsó mulatság.
- Helyileg Pest megyében élünk, így első körben a közelebbi tenyésztőket mérném fel, de az országon belül igazából bármerre elutazok.
- Számomra a legszebb a merle szín, úgyhogy ha választhatnék, akkor blue merle kutyát szeretnék, de a szín a legutolsó szempont :)
Köszönöm a segítséget!
A Shadow Of The Sheen kivételével mindegyik felsoroltat ismerem.
Rajtuk kívül még ezt tudom nyugodt szívvel ajánlani:
Ne kennelben gondolkodj, hanem konkrét párosításban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!