Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, ezeket a félelmeimet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezeket a félelmeimet hogy győzzem le hogy élvezze?

Figyelt kérdés

Kérlek ne nevessetek ki, de a szexualitásommal kapcsolatos kérdéseim miatt csak 21 évesen jutottam le oda hogy barátnőm legyen, aki az első szexuális partnerem is.😅

Már fél éve együtt vagyunk, és magán már “megtanított” hogyan kellemes neki az ujjazás, nyalás, simogatás, és hogy miket élvez. Mámorító érzés ezeket csinálni neki, és például mikor úgy megy el hogy benne vagy az ujjam, valami elképesztő.

Magamon viszont még csak a simogatást “engedtem meg” neki, és azt is sok idő volt kitapasztalni, és nem mondta hogy ez zavarja, de mi van ha mégis? Ő előttem volt már más nőkkel, én még csak vele voltam, és nekem ő mindenhogyan vonzó. De mi van ha nincs jó ízem, vagy macerás lesz rájönnünk hogy mi tetszik, az ujjazástól pedig tényleg kicsit félek, mert magamnak sem csináltam még.😅 És összeségében ha én alul maradok a többi nőhöz képest? Vagy ha nem szép ahogy elmegyek? Ezeket elmondtam már neki, de ő csak mosolygott és mondta hogy biztos élvezni fogjuk, de csak meg akart nyugtatni. Még most is feszengek néha attól hogy ott a keze, leveszi a bugyim, látja is.😅 kérlek segítsetek, veletek volt ilyen az elején? Mit csináltatok?

2022. júl. 28. 12:52
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Míg nem próbálod ki nem tudod meg
2022. júl. 28. 12:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Elnézést az elírások miatt😅
2022. júl. 28. 12:55
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

Ne félj!

Mindenki egy önálló egyéniség, és ő önmagadért van most veled, mert eddig elfogadta a vélhető hibáidat amik vannak! Ne akarj megfelelni! A legrosszabb amit tehetsz! Add önmagad, azt a lányt akit ő megismert!

Hidd el, hogy neki van annyi tapasztalata, hogy kihozza belőled a maximumot! Azt hogy milyen az ízed? Azt csak ő fogja tudni eldönteni, ahhoz meg meg kell hogy kóstoljon!Ne idegeskedj, hanem dobj be egy kis italt, amitől jól érzed magad, és lépj porondra!

Mutasd meg neki hogy oda vagy érte, és hagyj minden gátlást figyelmen kívül! Mint ha egy szimpla fürdéshez készülnél!

2022. júl. 28. 13:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a párom még most se szereti ha ujjazom elfogadom és kész
2022. júl. 28. 13:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan ez mint a biciklizés, csinálni kell és belejössz.
2022. júl. 28. 13:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem, te őt kielégíted, tehát a kapcsolatod erre nem fog rámenni.

Mivel ő a tapasztaktabb, ezért azt javasolnám, hkgybhagyd neki. Csináljon veled amit akar. Megjegyzed és szólsz hogy mi tetszik jobban, mi kevésbé, mi máshog.

Ha meg nem akarod rábízni, akkor magadon maszti közben kell kitapasztalnod

2022. júl. 28. 14:08
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

Hagyd magad.

Azaz csináljon veled amit akar.

Illetve nem ártana ha elkezdenél 1000el masztizni. Hogy egy kicsit megismerd magad.

2022. júl. 28. 14:33
 8/10 anonim ***** válasza:
56%
Cuki vagy😊
2022. júl. 28. 23:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
lazitsd, és engedd el magad! Bizzál benne! A végén rácsodálkozol, hogy miért is vártál ennyi ideig!
2022. júl. 29. 10:59
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam vele.Fürödj le előtte alaposan,vagy ketten fürödjetek és csináljátok ott.Ujjazás furcsa volt,picit fájt.Nekem csak úgy a jó ha gyors,intenzív és 2 újj.
2022. júl. 30. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!