Hogyan győzzem le a gátlásaimat és félelmeimet gördeszka trükkök tanulásakor?
Kb. 1 hónapja van meg a gördeszkám, majdnem minden nap gyakoroltam rajta, így a szimpla menés, kanyarodás/kanyarodás első él felemelésével, egy helyben első él felemelése és 180°-ban való elfordulás megy.
Most szeretném elkezdeni a komolyabb trükköket, a shove it-al kezdeném, de addig se jutok el, hogy felszökés után valamennyire megfordítsam a deszkát, mert félek attól, hogy leesek és megütöm magam. Illetve, egyszer már próbáltam a trükköt, sikerült is 180°-ban megfordítanom a deszkát, de úgy érkeztem vagy nem tom mi volt, hogy a sípcsontomat odabsztam a deszka oldalához... Tehát nem azzal van a baj, hogy nem tudnám megcsinálni, nagyon is tisztában vagyok vele, hogy menne, de attól félek, hogy a landolás már gikszeresebb lenne, és simán elcsúsznék a deszkáról/kimegy a bokám stb.
Nincs lehetőségem gördeszkaparka menni, így csak az "utcai" lehetőségek adottak egyelőre.
Úgy, hogy mielőtt trükköket akarnál tanulni, tanulj meg profin gördeszkázni.
A jégtáncosok sem a Rittbergerrel, vagy a dupla Lutz-cal kezdik, hanem először az alapok teljes, magabiztos, hibátlan elsajátításával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!