Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, hogy történt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy történt az első csókotok lánnyal? Kapcsolatban? Hány évesen? Milyen volt?

Figyelt kérdés
2022. júl. 24. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:
97%

13 évesen, egy 14 éves barátnőmmel aki szerelmes volt belém, ő meg nagyon tetszett nekem.

Nagyon jó volt, egészen más mint fiúval (én biszex vagyok, nem leszbikus, szóval az se volt rossz), bár azelőtt csak egyszer csókolóztam összesen. 😅

2022. júl. 24. 16:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen kb, előtte coming outoltam neki, ő meg vissza nekem xd Szóval kint aludt nálam ez a barátnőm.Egész nap félreérthetetlen jeleket küldött..őszintén megmondom, iszonyatosan stresszeltem, hogy mi lesz itt este, ha lefekszünk aludni..ugyanis velem aludt.

Eljött az este, feküdtünk egymás mellett, mondta, hogy megmasszíroz. Így is történt, aztán a hátamra fordultam, ő rá tette a fejét a mellkasomra.. És ilyen tök lassan..mozdította a fejét mindig kicsit fel, életemben nem voltam még olyan zavarban. :D Amint rá néztem lekapott.. Hát ez volt első :'D

2022. júl. 30. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:
39%

7évesen.

Igazából csak kiváncsiak voltunk milyen csókolozni.

Kapcsolat:ugyanmár!

Még a barátság sem maradtmeg álltalános végéig.

Milyen volt:izgis,kevésbé nyálas mint gondoltam. Alapvetöen tetszett.

2022. júl. 31. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:
25%
Nekem óvodában a legjobb barátnőm egyszer csak lekapot azt se tudtam hirtelen mi történik. Akkor még azt se tudtam mi az, így nem foglalkoztam vele. Mai fejjel mostmár tisztába vagyok vele és rá is jöttem, hogy nekem akkor az a lány a "szerelmem" volt csak nem tudtam róla igazán. De jó volt már akkor is tetszett a dolog. Viszont hozzá tenném én se lezbi vagyok hanem biszex.
2022. aug. 1. 09:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen történt, jó volt:)
2022. aug. 1. 18:08
 6/6 anonim ***** válasza:

16 voltam és egy haver szülinapi bulijában történt.

Részegen egymásra hangolódtunk és le sem szálltunk a másikról, csak amikor a többiek aludni készültek. (tovább nem mentünk)

Nem lett belőle kapcsolat, mert tartós kapcsolatra alkalmatlan vagyok alapvetően, de jó érzés volt.

2022. aug. 2. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!