Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Sok leszbikus párt követek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok leszbikus párt követek, nézek instán. Legtöbbnél azt látom, hogy eleinte mindketten nőiesek, hosszú haj, öltözködés stb., aztán az egyik hirtelen fiús külsőt ölt, fiúsan rövid haj stb. Miért?

Figyelt kérdés
2022. júl. 9. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Hát ezt leginkább ők tudnák megmondani de tippelek arra hogy talán a pár egyik tagja felveszi a "férfi" szerepét a párkapcsolatban.
2022. júl. 9. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Mert így érzik magukat jól a bőrükben, így lehetnek önmaguk.
2022. júl. 10. 08:11
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Be tudnád linkelni ezeket az insta profilokat? Én ilyet nem láttam még.
2022. júl. 10. 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Én is szomorúan veszem észre.

De nem csak azt h levagja a haját rövidre, hiszen az is nézhet ki dögössen.

Ezek a lányok többnyire már összetéveszthetőek egy férfival.

2022. júl. 12. 01:35
 5/7 anonim ***** válasza:
67%

Hozzá teszem a környezetemben is akad egy egy olyan ember akiről nem tudomnam megmondani h ő most mi is.

Fiús leszbikus lány.

Vagy már átcsap a kategória a transzba. Így nehéz ismerkedni, h nem tudom h hogy álljak hozzá a bizonyos emberhez. Ezzel a változzásal még birkózom, nem értem ezt, hisz nem én élem át.

De egy biztos. Hianyzik Ellen Page. 🙄

2022. júl. 12. 01:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy az ember hogy érzi jól magát és hogy prezentálja magát egyrészt változhat az évek során ízlésből is, és abból az apropóból is, hogy az ember elkezdi letojni ki mit gondol róla. Ha tudod azt, hogy van egy párod aki szeret és elfogad sokkal könnyebb magadat adni és úgy kiállni bárki elé ahogy neked jól esik, ahelyett hogy az elvárásokat teljesítenéd a társadalomtól. Nyilván fiúsabb külsővel az ember könnyebb célpont, ha csak azt nézzük, hogy ha valaki kicsit sportosabb, kevésbé nőies rögtön azt feltételezik róla, hogy tuti leszbikus és még ha így is van, ez a fajta feltételezés sokszor inkább negatív mint pozitiv, nem mindenki van elsőre felkészülve erre lelkileg. Ha viszont meg van az érzelmi támogatás és a biztonságérzet, hogy van aki úgy szeret és fogad el amilyen vagy sokkal sokkal egyszerűbb ezt végigvinni. Szerintem ez lehet benne.
2022. júl. 16. 15:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
ezt én se értem, én is jártam úgy h összejöttem egy soft butch csajjal, aztán végül rájött h ő akkor transz, de néha meg nőként utalt magára, aztán ezért otthagytam h hát én a lányokat szeretem, és azóta is nagyon furán viselkedik. mondjuk ő nem biztos h valóban transznemű :D
2022. aug. 26. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!