Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a barátnőtök így öltözködne?
Figyelt kérdés
[Mindenek előtt szeretném felhívni a figyelmet a kategóriára, kizárólag a leszbikusok válaszára lennék kíváncsi! Köszönöm!
Életkort is írtok, mert arra is kíváncsi vagyok, hogy az egyes korosztályok hogy vélekednek?
2021. aug. 9. 08:55
1/9 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Hányszor kérdezed még meg?! Senkit nem érdekel hogy öltözködz! Lesz olyan fiú akinek tetszeni fog és akinek nem és kész!
2/9 anonim válasza:
Szia! A felső szép, de ez az alul bővülő nadrág számomra rontja az összehatást, nem elég nőies. Szeretem, ha a barátnőm valami olyan nadrágot visel, ami jobban követi a vonalait, akár egy skinny farmert, akár egy jeggingset.
29/n
3/9 Válaszoknélkül válasza:
Számomra olyan, mintha egy ‘90-es évekbeli filmből lépett volna ki, nem jön be ez a retró stílus.
5/9 *Felhasználói név válasza:
Nem vagyok divatmajom, szóval szerintem jó :D
6/9 anonim válasza:
Aki szereti a retro stílust, tud vele azonosulni annak tetszeni fog ennyi. Mintha azt kérdeznéd szereti-e valaki a csípőset, van aki igen, van aki meg nem.
7/9 anonim válasza:
Az öltözet jó, de a tekintet furcsa.
8/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszene, valószínűleg utolsó randi lenne. 24/L
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon vegyesek a vélemények, de hálásan köszönöm mindenki véleményét! Hát igen, a lehetőség 50-50.
2021. aug. 10. 08:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!