Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit szólnátok, ha a barátnőtök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a barátnőtök így öltözködne?

Figyelt kérdés

[Mindenek előtt szeretném felhívni a figyelmet a kategóriára, kizárólag a leszbikusok válaszára lennék kíváncsi! Köszönöm!

[link]

Életkort is írtok, mert arra is kíváncsi vagyok, hogy az egyes korosztályok hogy vélekednek?

2021. aug. 9. 08:55
 1/9 anonim ***** válasza:
19%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

Hányszor kérdezed még meg?! Senkit nem érdekel hogy öltözködz! Lesz olyan fiú akinek tetszeni fog és akinek nem és kész!

2021. aug. 9. 09:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A felső szép, de ez az alul bővülő nadrág számomra rontja az összehatást, nem elég nőies. Szeretem, ha a barátnőm valami olyan nadrágot visel, ami jobban követi a vonalait, akár egy skinny farmert, akár egy jeggingset.

29/n

2021. aug. 9. 10:07
 3/9 Válaszoknélkül ***** válasza:
100%
Számomra olyan, mintha egy ‘90-es évekbeli filmből lépett volna ki, nem jön be ez a retró stílus.
2021. aug. 9. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Meredek, nem tetszene.
2021. aug. 9. 13:26
 5/9 *Felhasználói név ***** válasza:
100%
Nem vagyok divatmajom, szóval szerintem jó :D
2021. aug. 9. 13:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Aki szereti a retro stílust, tud vele azonosulni annak tetszeni fog ennyi. Mintha azt kérdeznéd szereti-e valaki a csípőset, van aki igen, van aki meg nem.
2021. aug. 9. 14:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az öltözet jó, de a tekintet furcsa.
2021. aug. 9. 20:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszene, valószínűleg utolsó randi lenne. 24/L
2021. aug. 9. 20:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon vegyesek a vélemények, de hálásan köszönöm mindenki véleményét! Hát igen, a lehetőség 50-50.
2021. aug. 10. 08:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!