Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gond ha én leszbiukus vagyok de lányosan öltözködök?
Mert hát a legtöbben akik leszbikusok fiúsan öltözködnek. De én szeretek lányosan öltözni.
Tudom hogy egy kicsit hülye kérdés. Bocsi az esetleges helyesírási hibák ért.
#2 teljesen egyetértek. Hülye kérdésre hülye válasz.
Egy biszexnek hogy kell öltözni ? Nem is értem, hogy mi köze van a szexuális irányultságnak az öltözködéshez.
Szerintem sokakat zavar. Ha lányként lányruhában fogsz megjelenni az utcán, a puszta kinézeted miatt is tuti meg fognak verni, de minimum fenyegetni az utcán.
Ja várj csak….
Ez hülyeség.
A szexuális orientációnak semmi köze nincs az öltözködéshez.
Azt a sztereotípiát, hogy a leszbikusok általában mind “tüsi hajú fiúslányok”, az idióta médiaproduktumok erőltetik ránk, de attól még nem lesz igaz. Vagy az, hogy mindez az arcvonásaikba vagy az ujjaik hosszába lenne kódolva.
Rengeteg leszbikus nő van a világon, akinek finom vonásai vannak, és nőiesebben, hercegnősebben öltözködik, mint a legtöbb hetero… rengeteg heteroszexuális férfi bánatára. 😂
Dehogy
Nekem például jobban be is jön, amikor egy lány lányosan is öltözködik
Úgy öltözz, ahogy neked tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!