Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gond ha én leszbiukus vagyok de lányosan öltözködök?
Figyelt kérdés
Mert hát a legtöbben akik leszbikusok fiúsan öltözködnek. De én szeretek lányosan öltözni.
Tudom hogy egy kicsit hülye kérdés. Bocsi az esetleges helyesírási hibák ért.
2021. jún. 12. 23:44
11/12 anonim válasza:
Ez megint egy hülye általánosítás. Az ilyemi miatt gondolják rólam, rüvid hajú nőként, hogy leszbi vagyok. (Ez eddig csak egyszer zavart, amikor egy szintén meleg lány el akart hívni randizni, és meglepődött, amikor azt válaszoltam, de én nem vagyok az.)
12/12 anonim válasza:
Nem gond, nekem biszex lányként pl a lányos lányok a nyerők :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!