Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok/ biszex csajok! Milyen sportot űztök vagy űztetek? Volt belőle gond esetleg ,hogy a saját nemeteket szeretitek vagy azt is, ha ezt tudták?
Kézi, röpi
Gond alatt olyasmire gondolsz, hogy féltek-e attól hogy megbámulom őket öltözőben? Mert nem, nem zavartatta magát senki miattam, és nem is bámultam senkit ahogy átöltözik vagy zuhanyzik. Illetve egy valakit igen, de vele kölcsönösen.
Küzdősportoltam még gyerekként, ott nem volt ebből gond.
Most felnőttként is küzdősportolok, most sincs belőle baj.
Atlétika, kézi, tánc
Sosem közösítettek ki, beszólni meg nem is mernének mert visszaszólok.
Lovaglás,kézi,foci,karate
Nem tudta senki,az első 3nál meg szinte bele sem gondoltam,hogy az lennék,ott még általános sulis voltam,szóval nem igen foglalkoztam ezzel. Nem hinném amúgy,hogy sportban ez annyira számít,hogy ki milyen beállítottságú😬
tánc, úszás, foci, lovaglás, szertorna
nem volt belőle probléma
Gyephoki,bringázás,judo,uszás.
Szerencsére nem mo-n lakok. Nem volt gond nem én vagyok az egyetlen. 3an vagyunk abban a csapatban. A többinél sem volt gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!