Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok lenne a kapcsolatban az öltözködés? Vagy van ami nagyon taszítanak öltözködésbe?
Igen.
Mivel a külső a mentalitás, világnézet, műveltségi szint, igényesség, vagy igénytelenség kivetülése is.
#3: már hogy ne lenne deviancia? Pont ez a lényege ezeknek az irányzatoknak. Wiki így fogalmaz: "A deviancia olyan magatartás, mely megszegi a közösség vagy társadalom nagy része által elfogadott normákat."
Én nem ismerkedek ilyen emberekkel, bár én is szeretem a rock zenét és punk időszakom is volt. Úgy gondolom, hogy az értékrendjük/világnézetük már nem illik az enyémhez.
Nekem van ilyen. A teljes stílustalanság ami inkább öregasszonyos tulajdonság. Meg a tucat szakadt nadrágok, cicanadrág nadrág helyett, haspóló ilyesmi.
Ezek nagyon kiábrándítóak.
Én például fiús lányokkal nem ismerkedem. Van ilyen barátnőm, nagyon szeretem, alkatra, arcra nagyon vonzó, de számomra a stílusa tönkre teszi az egészet. Pedig jól összerakja a szettjeit, sminket, frizurát. De engem más vonz.
A sportos lányok sem tetszenek. Se a metal lady-k, se azok, akik bandás pólókat viselnek.
Pedig egyikkel sincs baj, csak engem nem vonz.
Engem az elegáns(abban) öltözködő, lányos lányok fognak meg. Kivéve a koktélruhás, nagyműkörmös, agyon sminkelt. Inkább olyan visszafogottabb, de elegáns, mint én.
A punk, rocker, goth, metálos és hippi még előny is, mert én is ezen a palettán mozgok.
Nekem a nagyon egyszerűen és / vagy nagyon konzervatívan jó kislányos vonal nem jön be; "véletlenül se érintse testét bármiféle természetellenes anyag, kirívóbb ruhadarab vagy valamilyen ékszer, mert az a buta, iszákos, műkörmös libák földjére deportálja, de rögvest"...
Ha csak kapcsolat szinten nézzük akkor a fius öltőzködés. Én lányos vagyok és lányos barátnőt kerestem. Ha rocker az nem baj azt lehete szépen is csinálni.
A punk szerintem igénytelen. A hippi az sem tudom milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!