Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Éreztétek már, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már, hogy nem illetek össze a barátnőtökkel?

Figyelt kérdés
2,5 éve vagyunk együtt, de egy ideje azt érzem, hogy teljesen másra vágynék pl szexuális téren, több gyengédségre, figyelemre. Tudom a kommunikáció a kulcs, de nem segített. Az életben is eléggé különbözőek a céljaink, a személyiségünk is, egyébként jól megvagyunk nem igazán szoktunk veszekedni. De mégis azt érzem, hogy mással jobban ki tudnék teljesedni. Szóval eléggé össze vagyok zavarodva. Lehet ennek még jó vége? Valaki volt/van hasonló helyzetben?
2022. jún. 24. 09:53
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

Volt. Szakítás lett a vége. Hány éves vagy? Szerintem fiatalként nem érdemes megragadni egy olyan kapcsolatban, ahol nem kielégítő a szex.

F

2022. jún. 24. 10:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Magad mondod, hogy a kommunikáció a kulcs, hát kommunikálj. Szexnél akkor le kell állítani a kezét és saját magad odairányítani, ahol neked jólesik. Mondani, hogy fékezze magát tízszer de akár százszor is. Ha nem érti meg, felesleges tovább vesződni vele.

Én ezt úgy képzelem el, hogy durván bánik veled, szóvá teszed, leráz valamilyen indokkal (stresszes volt a nap, tömött a villamos, vérszívó a főnök), engedsz neki (csak még ez egyszer), majd később kezdődik ez a kör elölről. Közben meg ilyen néma hadviselésben áll mondjuk (mert csak te ismered, miben hibádzik a partner) az ő egója és a te igényeid kielégítetlensége.

Akkor lenne ez igazán érdekes, ha erről az egészről hallhatnánk az ő verzióját is. Mi van, ha mind a ketten máshogy látjátok ezt? Ha ő nem is érzékeli, hogy baj van?

Hajrá tehát, beszéltesd. Erőnek erejével, még ha marhára nehéz és kényelmetlen is neked. Ő fogja megadni úgyis a legpontosabb választ.

2022. jún. 24. 13:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg én is hasonló szituációban vagyok. Nálunk még a szex sem működik rendesen sajnos, viszont én ezt nem igazán tolerálom, de még lehet javul a helyzet, reménykedek. Én is úgy érzem, hogy nem teljesedek ki mellette, néha úgy is hogy máshol tartunk az életben, de ennek ellenére még próbálkozom, hátha változik valami. Nálunk sok vita is van sajnos. Szerintem ha mélyen legbelül érzed, hogy lépni kéne, akkor tedd meg. Viszont ha úgy érzed, hogy lehet jobb, akkor várj mint én.
2022. jún. 25. 00:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos ilyen helyzetben vagyok. A kommunikáció fontos, ha nem megy hamgbam személyesen, akkor írjátok le.
2022. jún. 26. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!