Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok. Veletek előfordult...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Veletek előfordult olyan, hogy vonzalmat éreztetek a barátnőtök iránt?

Figyelt kérdés
Velem ez van most. Hétvégén nálunk volt a barátnőm egész éjjel dumáltunk meg minden és olyan jó volt és úgy éreztem hogy szívesen megcsókolnám. Elkezdtem vonzódni hozzá valahogy pedig heteronak érzem magam. Kicsit össze vagyok zavarodva. Már magam sem tudom mi van. Eddig nem éreztem ilyet.
2018. márc. 22. 21:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen, de én biszex vagyok....amúgy sztem te is...
2018. márc. 22. 21:29
 2/10 anonim ***** válasza:

Nyugi ,velem is volt ilyen!

17 l

2018. márc. 22. 21:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen de én is biszex vagyok. Mondjuk én is így jöttem rá.
2018. márc. 22. 21:50
 4/10 anonim ***** válasza:
47%
Velem is volt ilyen, azóta én is kicsit meg vagyok zavarodva. 19L
2018. márc. 23. 00:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. márc. 23. 06:02
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

Vannak heterok, biszexek, leszbik, homoszexualisok.

"Meg vagyok zavarodva"

Ezen mit kell zavarodni?

Minnél elöbb elfogadjátok a tényt, hogy a sajat nemetek is tud izgalomba hozni, annál könyebb lesz elviselni az életet.

22/N/B

2018. márc. 23. 07:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon sok minden lehet a dolog hátterében.

A hsz-edből nem derül ki pl. az, hogy életedben először volt-e ilyen érzésed lány iránt. Az sem, hogy pl. van-e barátod. Ki tudja? Nem lehet, hogy a vágy fellángolása mögött "csak" az áll, hogy egy ideje nincs senkid, a barátnőd, aki fiatal, csinos, kívánatos, pedig ott volt testközelben, melletted?

Aztán persze az is lehet, hogy ennél ezerszer mélyebb okok állnak a vonzalom mögött, de ehhez ismerni kellene Téged, őt, meg azt, hogy milyen helyzetben vagy egyáltalán.

De ne aggódj, szerintem a bizonytalanság természetes egy ilyen helyzetben! ;)

19/b/L

2018. márc. 23. 10:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Ilyen érzések tini koromban sokszor rám jöttek és nem voltam ezzel egyedül. 3 barátnőmmel is csókolóztam (külön-külön) ottalvások alkalmával. Jó volt, szép volt, elmúlt :)

Se akkor, se ma nem tartom magam ennyitől leszbikusnak, de a kíváncsiság bennem van.

2018. márc. 23. 20:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Heterónak tartom magam, de valahogy izgatnak a nők, mégis csak férfival tudom elképzelni a kapcsolatot. Néha úgy érzem, hogy csak kellene egy nő aki szintén így érez, és kicsit segítünk ‘felfedezni’ egymást 19L
2018. márc. 25. 16:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyesek olyan tévhitekben vannak. Ha csak szexuálisan izgatnak a nők akkor se vagy hetero. Nem bántásból, mert semmi baj nincs ezzel, de nem csak azt hìvjuk biszexuálisnak, aki mindkét nemhez ugyanannyira vonzódik, és mindkettővel lenne kapcsolatban.
2018. márc. 25. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!