Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Veletek előfordult olyan, hogy vonzalmat éreztetek a barátnőtök iránt?
Nyugi ,velem is volt ilyen!
17 l
Vannak heterok, biszexek, leszbik, homoszexualisok.
"Meg vagyok zavarodva"
Ezen mit kell zavarodni?
Minnél elöbb elfogadjátok a tényt, hogy a sajat nemetek is tud izgalomba hozni, annál könyebb lesz elviselni az életet.
22/N/B
Szerintem nagyon sok minden lehet a dolog hátterében.
A hsz-edből nem derül ki pl. az, hogy életedben először volt-e ilyen érzésed lány iránt. Az sem, hogy pl. van-e barátod. Ki tudja? Nem lehet, hogy a vágy fellángolása mögött "csak" az áll, hogy egy ideje nincs senkid, a barátnőd, aki fiatal, csinos, kívánatos, pedig ott volt testközelben, melletted?
Aztán persze az is lehet, hogy ennél ezerszer mélyebb okok állnak a vonzalom mögött, de ehhez ismerni kellene Téged, őt, meg azt, hogy milyen helyzetben vagy egyáltalán.
De ne aggódj, szerintem a bizonytalanság természetes egy ilyen helyzetben! ;)
19/b/L
Ilyen érzések tini koromban sokszor rám jöttek és nem voltam ezzel egyedül. 3 barátnőmmel is csókolóztam (külön-külön) ottalvások alkalmával. Jó volt, szép volt, elmúlt :)
Se akkor, se ma nem tartom magam ennyitől leszbikusnak, de a kíváncsiság bennem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!