Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Előfordult már veletek, hogy a barátnőtök annyit és addig mesélt a kiszemeltjéről, hogy a végén nektek is megtetszett, esetleg ti is belezúgtatok?
Volt hasonló eset.
Egyik barátnőm sokat áradozott egy srácról, akivel már jó ideje járt.El is hívott hogy menjünk együtt bulizni és bemutatja asrácot nekem.Engem nem érdekelt a fiú különösebben, csak udvariasságból ismerkedtem meg vele, azonban sajnos rögtön a megismerkedésünk után rám kattant és többé látni sem akarta a barátnőmet.Szimpatikus volt asrác, de nem vettem volna el sosem szándékosan a barátnőmtől.Ráadásul volt másik kiszemeltem (akiről utólag,miután összejöttem vele, kiderült, hogy ő meg a másik barátnőm pasija)..Nos, szóval mindkét barátnőm kapcsolata menthetetlen volt...Nagyon kínos volt ez számomra.Két barátnőt elvesztettem két pasiért, akikkel ugyan sokáig tartott a kapcsolatom, de sajnos egyik sem "örökké".
Hasonló természetű szituról tudok beszámolni.
Egyik közeli barátnőm pár éve kapcsolatban van egy sráccal, akit tény hogy szeret, de fos a kapcsolatuk, link alak a srác.
Közbe összejöttem valakivel, első kapcsolatom, bő fél éves. Meséltem is róla, aztán találkozott is a barátom ezzel a barátnőmmel. A barátomban minden megvan, ami a barátnőm link párjából hiányzik. Ezen kívül külsőre is esete, sőt rögtön szimpatizáltak élőben.
De a barátom részéről ez ennyi volt, sőt, azóta a szimpatizálása is megkopott, valami miatt, amit meséltem. Barátnőm viszont, ha nem is zúgott bele a barátomba, de mindenképpen azt testesíti meg, amire valójában vágyik, ezért bejön neki a barátom, rám pedig irigy.
Volt. Altalanos iskolaban!
Baratnom egesz nap rola aradozott,betegesen imadta, menni kellett leskelodni utana...aztan ahigy szemugyre vettem, meg parszor kontaktusba kerultunk, velem jobban szimpatizalt,mint a baratnommel, es nekem is megtetszett. De meg kicsik voltunk. :)
Azota eleg jol megnott a srac, most is az esetem. :D de nem alakult ugy soha,hogy kozelebbrol megismerkedjunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!