Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Előfordult már veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Előfordult már veletek, hogy a barátnőtök annyit és addig mesélt a kiszemeltjéről, hogy a végén nektek is megtetszett, esetleg ti is belezúgtatok?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor a sztori folytatása is érdekel!:-)

2015. szept. 5. 14:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Velem nem volt még ilyen,viszont aki a barátnőmnek vallotta magát,az szemrebbenés nélkül kivetette a hálóját az illetőre.Ma már nem beszélünk.
2015. szept. 5. 14:26
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
Nem volt ilyen, azzal a barátnőmmel, akivel szoktunk ilyenekről sokat beszélni teljesen más az ízlésünk.
2015. szept. 5. 16:51
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
Én beszéltem sokat a kiszemelt srácról, az egekig magasztaltam ő meg egy ocska lotyó mint kiderült mert rámászott, már nem a barátnőm és remélem egyszer az élettől visszakapja amit velem tett, ja és nem beszélünk már természetesen. Soha senkinek ne beszélj az érzéseidről csak annak mutasd ki aki iránt érzel... Ezt megtanultam.
2015. szept. 5. 18:11
 4/17 anonim válasza:
88%
Barátnőm beszélgetett egy sráccal, oda meg vissza volt tőle, egész nap szegény srác volt a fő téma. Megkértem hogy mutasson be neki, szemügyre akartam venni úgy, mint egy nagyobb testvér tette volna. Minden megvolt, megismertem, errefel a srác velem kezdett beszélgetni. Én próbáltam lehűteni és a barátnőm felé terelgetni, de nem érdekelte. Barátnőm meg nem volt elég bátor ahhoz, hogy tegyen valamit érte. A srác irogatott minden nap, kétértelmű -néha perverz- megjegyzéseket tett, én meg a hajamt téptem. Végül odáig fajultak a dolgok hogy szerelmet vallott, itt megszakadt a kapcsolat, barátnőmnek nem mertem elmondani. Rá vagy két hétre a srác megint megjelent, és úgy tett, mintha semmi nem történt volna. Ott lett elegem belőle, és elküldtem a búsba. Elmeséltem az egészet a barátnőmnek, aki szerencsére rájött, hogy nem érdemes a srácért tenni bármit is. Azóta már rendes barátja van, én meg itt csücsülök szinglin :)
2015. szept. 9. 09:16
 5/17 anonim válasza:
38%
Fordított helyzetbe már volna.. Barátnőmnek látványosan nagyon tetszett a barátom(aki persze ezt élvezte) szerencsére nem voltam szerelmes a srácba és szét is mentünk. De valószínűleg ha komolyabb lenne a téma barátnőmmel kivesézném a dolgokat mert ha legjobb barátnő akkor mindent meg kell tudni beszélni :)
2015. okt. 4. 09:11
 6/17 anonim válasza:
Velem volt ilyen. A suliba jött egy j srác ,és az egyik barátnőm mondogatta ,hogy milyen jó ,figyelmes ,vicces,stb. ,és én még ezeket nem láttam benne ,de ő felhívta rá a figyelmemet ,és megtetszett.:)
2015. nov. 19. 19:45
 7/17 anonim ***** válasza:
27%

Volt hasonló eset.

Egyik barátnőm sokat áradozott egy srácról, akivel már jó ideje járt.El is hívott hogy menjünk együtt bulizni és bemutatja asrácot nekem.Engem nem érdekelt a fiú különösebben, csak udvariasságból ismerkedtem meg vele, azonban sajnos rögtön a megismerkedésünk után rám kattant és többé látni sem akarta a barátnőmet.Szimpatikus volt asrác, de nem vettem volna el sosem szándékosan a barátnőmtől.Ráadásul volt másik kiszemeltem (akiről utólag,miután összejöttem vele, kiderült, hogy ő meg a másik barátnőm pasija)..Nos, szóval mindkét barátnőm kapcsolata menthetetlen volt...Nagyon kínos volt ez számomra.Két barátnőt elvesztettem két pasiért, akikkel ugyan sokáig tartott a kapcsolatom, de sajnos egyik sem "örökké".

2015. dec. 4. 17:59
 8/17 anonim ***** válasza:
Nem. Nagyon más az ízlésünk a barátaimmal. Egyébként is szeretek tisztán játszani.
2016. márc. 28. 09:46
 9/17 anonim ***** válasza:

Hasonló természetű szituról tudok beszámolni.

Egyik közeli barátnőm pár éve kapcsolatban van egy sráccal, akit tény hogy szeret, de fos a kapcsolatuk, link alak a srác.

Közbe összejöttem valakivel, első kapcsolatom, bő fél éves. Meséltem is róla, aztán találkozott is a barátom ezzel a barátnőmmel. A barátomban minden megvan, ami a barátnőm link párjából hiányzik. Ezen kívül külsőre is esete, sőt rögtön szimpatizáltak élőben.

De a barátom részéről ez ennyi volt, sőt, azóta a szimpatizálása is megkopott, valami miatt, amit meséltem. Barátnőm viszont, ha nem is zúgott bele a barátomba, de mindenképpen azt testesíti meg, amire valójában vágyik, ezért bejön neki a barátom, rám pedig irigy.

2016. máj. 30. 00:18
 10/17 anonim ***** válasza:

Volt. Altalanos iskolaban!

Baratnom egesz nap rola aradozott,betegesen imadta, menni kellett leskelodni utana...aztan ahigy szemugyre vettem, meg parszor kontaktusba kerultunk, velem jobban szimpatizalt,mint a baratnommel, es nekem is megtetszett. De meg kicsik voltunk. :)

Azota eleg jol megnott a srac, most is az esetem. :D de nem alakult ugy soha,hogy kozelebbrol megismerkedjunk.

2016. jún. 27. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!