Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit választanátok? Akibe (még) szerelmesek vagytok, vagy akibe frissen belezúgtatok?
Ha szerelmes vagyok még valakibe, akkor nyilván őt. Ettől még jöhet egy rövidebb fellángolás, egy rajongás másért, ha épp hullámvölgy van, de nyilvánvalóan ha szeretem a páromat, akkor az rövidesen elmúlik, és a másikra már nem is gondolok.
Nálam van egy ehhez hasonló szitu. Imádom a páromat, kiegészítjük egymást, szerelmesek vagyunk, ugyanakkor nekünk is vannak veszekedéseink, rosszabb időszakaink.
Nos emellett van egy munkatársam, együtt dolgozunk és időről időre "belezúgok". Amikor hirtelen azt érzem, hogy keresném a társaságát, akkor arra gondolok, hogy most mi a gond a kapcsolattal. A párom felé fordulok és megoldjuk. És mikor megint normális mederben halad a kapcsolatunk és boldogok vagyunk, akkor nem is értem, hogy mi tetszett, mit kerestem a munkatársamban.
Komolyan mondom hol vonzónak tartom, hol pedig nem. És ez időről időre változik. 4-5 hónapig semmi, aztán 1 hónapig igen, utána 7-8 hónapig semmi, aztán 2 hétig megint.. Érdekes dolog ez.
Természetesen nem választanám a munkatársamat, mert szeretem a páromat és tisztán látom, hogy ez egy teljesen múló dolog. Ha annyira szar lenne a kapcsolatom, a pasi meg annyira jó, akkor már rég véget ért volna a kapcsolatom, hogy összejöjjek a munkatársammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!