Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk közül , volt olyan , hogy az előjáték közben , nagyon kívántátok a barátnőtöket és úgy éreztétek , hogy készen álltok a behatolásra , aztán még is , kudarc lett belőle ?
Volt egy munkatársam, akivel a hosszú évek alatt egymásba szerettünk. Ő már válófélben volt, amikor én egyedül, aztán én voltam kapcsolatban, amikor neki nem volt senkije.
És amikor mindketten egyedül voltunk, elkezdtünk találkozgatni és néhány randi után már baromira kívántuk egymást. Viszont neki nem jött össze... Azt mondta, hogy olyan régóta vágyott rám, hogy nagyon nagy megfelelési kényszere volt és állandóan zavarba jött, ha arra került a sor. Az első hónapok így teltek, néha összejött, de többnyire inkább nem. Én türelmes voltam, mert tudtam, hogy szeret. És az idő bebizonyította, kellett sok-sok alkalom, de egyszercsak megtört a jég és azután többé nem volt gond. Ennek 8 éve, 6 éve házasok vagyunk 😊
A felsoroltak , káros szenvedélyek közül , van néhány nekem is . Kevés alkoholt , majdnem napi szinten fogyasztok , esténként 1-2 pohár .
Mozgási lehetőségem , igen korlátolt a munkaköröm miatt és nem mondhatnám , hogy egészségesen táplálkozok , vagy jól ki alszom magamat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!