Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Nektek milyen az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek milyen az ideális partner külsőre és belsőre?

Figyelt kérdés

2022. jún. 14. 14:35
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
95%
Számomra a nőies nők jönnek be viszont a külső az nem a legfontosabb legyen értelmes kedves :)
2022. jún. 14. 14:36
 2/24 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
2022. jún. 14. 14:45
 3/24 anonim ***** válasza:
81%

A nőies nőket szeretem dettó, de én válogatós is leszek, mert 1) elméletben megtehetem és 2) kicsit úgy érzem, ezzel is adózok ennek a "

visszafogott kaliberű szépségnek ami számomra végtelenül szerethető. Tehát a szolidabb sminket, természetes színeket kedvelem amik a saját vonásokra építenek ahelyett, hogy merőben újakat pingálnának. A sminkmentes arc is nagyszerű, sosem felejtem el, mennyire "természetesen aranyossá" vált egyetemi lakótársam minden este, miután lemosott magáról mindent. Ami pedig a ruhákat illeti, szeretem a szoknyát, az egyberuhát.

Belső tulajdonságok közül az empátiát, kedvességet, humorérzéket emelném ki. Mindenki egy komplex kis csomag de ha ez a 3 is benne van, azzal a lánnyal tapasztalatom szerint jól kijövünk majd.

2022. jún. 14. 16:29
 4/24 anonim ***** válasza:
66%
Pontozzatok le sorra mindenkit, aki nem akarja a 600. hasonló kérdéshez is leírni ugyanazt, mert olyan lusták vagytok, hogy nem szántok 2 percet arra, hogy rákeressetek a titeket érdeklő kérdésre, inkább felteszik ugyanúgy, mint előtettek 599 ember. A bemásolt link alatt úgy látom, hogy elég sokat írt a 2-es válaszoló, de elolvasás helyett inkább lepontoztátok. Bravo! Ment a zöld pipa 2-es, egyetértek azzal, amiket ott írtál.
2022. jún. 14. 16:44
 5/24 A kérdező kommentje:
#4 én nem pontoztalak le, nagyon köszi a válaszokat! Tényleg kicsit lusta voltam elolvasni😅
2022. jún. 14. 16:48
 6/24 anonim ***** válasza:
62%

4es, szerintem nem gáz ha újra és újra feltesznek egy hasonló kérdést. vannak új felhasználók, új válaszolók, valaki meg csak mondjuk a legutolsó oldal kérdéseit olvasgatja. ha valaki meg hosszú ideje visszajár, lehet közben változtak a preferenciái.

2es meg mindig annyira PC (a neve alapján sok, csinosan hosszú válasza ismert), hogy én pl. mindig azon gondolkodom, hogy ennyire patentnak meg jónak lenni nemes egyszerűséggel lehetetlen. de megint: ez egy anonim oldal, mindenki úgy adja elő magát, ahogy szeretné. ez most jó veszekedősre sikeredett de privátban akkor keressetek meg az én jussommal is

2022. jún. 14. 16:56
 7/24 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
68%

4-es, öh, köszi, a "védelmet", de semmi gond nincs azzal, ha lepontoznak, meglehet, hogy beszólásnak vették. :) Bár nem az volt, de nem a pontozások miatt vagyok itt, nem érint rosszul, ha valakinek nem tetszik a válaszom, ne foglalkozz vele te sem. :)

6-os, nem is tudom, mit írjak a válaszodra, hiszen emberből vagyok, így természetesen rengeteg hibával rendelkezem én is sok dologban kell még fejlődnöm. Hogy jó ember vagyok-e, hát... talán egyszer megismersz és eldöntheted, akármi is a véleményed, én elfogadom. Ahogy írod is, ez egy anonim oldal, nem ismerjük egymást, így a vélemények sem tükrözhetik a teljes valóságot, de nekem eszem ágában sincs veszekedni. Hogy a 2-es miért akadt ki ennyire, azt nem tudom, de talán majd leírja.

2022. jún. 14. 17:24
 8/24 anonim ***** válasza:
35%
Minek kérdez valaki, ha lusta olvasni? Na mind1. Pont az olyanok miatt akadtam ki, mint a 6-os is. Szoktam látni a válaszaid (EgyCseppaTengerből) és amikor végre felbukkan ezen az oldalon néha egy értelmes ember, akkor jönnek az ilyen b@rmok és elüldözik őket. Nem szoktam privátban osztogatni a jussát senkinek és főleg nem akarok olyannal cseverészni, aki ismeretlenül eldönti, hogy XY nem olyan, amilyennek tűnik. Ez elég gáz. Az értelmet nem lehet megjátszani.
2022. jún. 14. 18:10
 9/24 anonim ***** válasza:
70%

8as, de én nem is vontam kétségbe a leányzó értelmét. jól is állna az emberiség, ha mindenki ilyen szépen tudna fogalmazni akármilyen kérdéssel kapcsolatban.

csak az egész válasz, mindig "túl szép, hogy igaz legyen". mintha nagyon tepernél, 7es, hogy egy lehetetlenül tökéletes képet mutass magadról. de a világon nem működhet úgy egy ember, ahogy te sokszor magadról beszélsz.

2022. jún. 14. 19:03
 10/24 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
66%

Egyrészt jólesik, amit írsz, köszönöm, a másik oldalról viszont sajnálom, hogy így jön le neked a dolog. Nem szoktam teperni, hiszen ahogy említettük, anonim oldal, nem célom itt bárkit is meghódítani vagy bármi ilyesmi, nincs okom olyannak bemutatni magam, amilyen nem vagyok, előbb-utóbb úgyis kibukik, hogy ki milyen ember. De köszönöm a visszajelzésed! :)

Neked is köszönöm 8-as, de ne aggódj, nem üldöz el senki. :)

2022. jún. 14. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!