Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok! Kivel és mikor veszítenétek el szívesen? Hány éves partner lenne ideális számotokra?
Elsősorban olyanok válaszára vagyok kíváncsi, akik már készen állnak rá, szeretnének nővé válni, vágynak a szexre, csak eddig nem volt lehetőségük, nem találtak megfelelő, érett partnert, elmulasztottak korábbi alkalmat, vagy egyszerűen éppen most jutottak erre az elhatározásra és most épp nincs párjuk.
Van olyan, aki már elég érettnek tartja magát, de környezete szerint még túl fiatal hozzá?
Kort is írjatok a válaszotokban!
Legyen tapasztalt... 17-25között
:D
Najoo nem hinném, hogy ettől vállnék nővé de azért válaszolok neked kedves kérdező. Én szerintem elég sokszor vágyom rá de ez csak egy nemi kéztetés biológiai el lehet nyomni. Mondjuk úgy nem volt rá lehetőségem mert aki álltalában bejön annak én nem és így barátom se volt és nem is lesz szerintem.Nem mindenképpen bárkivel akarom elveszteni de ha úgy adódik, hogy lesz olyan fiú akiben nagyon megbízom és nagyon szerelmes vagyok biztos nem fogom visszatartani, hogy na most várj. Nem tartom magam fiatalnak hozza ha már a 13 éveseket k*rjak a bokorban a mai világ már más de ez nem azt jelenti, hogy ezt el kell pazarolni, anyukám tök jól áll a dologhoz azt mondta ha szexelni akarok/vagy tervben van akkor elmegyünk a nőgyógyászhoz kapok fogamzásgátlót és inkább tudjunk róla, hogy "biztonságban" vagyok minthogyha megtiltja és egy bokorban valakivel az erdőben.
16/l (remélem érthető mert nagyon belelendültem és ilyenkor össze vissza dobalom a mondatokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!