Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem meg a lányt akivel ismerkedek, hogy NE küldjön fehérneműs képeket?
(Leszbikus kategóriába van a kérdés ha valaki nem látta)
Sose kértem tőle de küldi, mert azt várja hogy dicsérem majd vagy elindul egy izgalmas beszélgetés.
De én nem vagyok rá kíváncsi. Mellesleg ez felelőtlen döntés tőle hogy ennyire a bizalmába fogad, még nem érzem hogy ilyen szinten lennék vele.
Sőt, nő rajtam a nyomás, hogy nekem is kéne küldenem, de én akkor sem küldenék, ha fegyvert fognának a fejemhez.
Ennek nagyon nem vagyok a híve, legtöbben örülnének a helyemben de engem ez kifejezetten taszít, szerintem nagyon ciki.
Hogyan mondjam meg neki hogy ne legyen ilyen felelőtlen se velem se mással, úgy, hogy lehetőleg ne sértődjön meg?
Köszönöm a biztatásotokat!
Már megírtam neki, remélem el is jutott az agyáig, hogy ilyet nem csinálunk. Buta és felelőtlen döntés. Örülhet, hogy nekem küldözgette, nem olyannak aki szanaszét küldi.
Valamint elég sértő nekem, hogy ilyen primitív embernek gondolt.
Folytattuk a beszélgetést meg mindent ott ahol abbahagytuk.
Remélem ilyenek többször nem fordulnak elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!