Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ilyen lányoknak önbizalom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen lányoknak önbizalom hiánya van?

Figyelt kérdés

Már 1 éve megismertem egy lányt az interneten. Azóta is beszélgetünk állandóan és az érdekes az egészben, hogy pár hete elkezdett random küldeni 1-1 fehérneműs, alkalomadtán pucér képet magáról úgy, hogy nem is kérem nem is kér cserébe semmit, webcamon is szokott mutatni ezt-azt szóval teljesen biztos, hogy igazi a lány mert még mikrofonon is beszélgetünk közben.

Szóval önbizalom hiányos lehet vagy az izgatja fel, ha nézik ? Már kérdeztem tőle, hogy miért annyit kérdezett vissza, hogy baj ? És nem mond rá továbbiakban semmit.

2015. okt. 29. 15:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
d*gni akar veled te szerencsétlen...
2015. okt. 29. 15:11
 2/18 anonim ***** válasza:
dicsérd meg- de nem cska önbizalomhiányból küldd valaki meztelen képet xD- lehet az is, simán
2015. okt. 29. 15:12
 3/18 A kérdező kommentje:
Én külföldön élek 4 éve ő pedig még szűz, nem hiszem, hogy egy internetes baráttal akarná elveszíteni a szüzességét :D
2015. okt. 29. 15:13
 4/18 anonim ***** válasza:
Akkor szerinted mégis miért mutogatja neked a testét? Mert hogy aki önbizalomhiányos, nem küldözget neked pucér meg fehérneműs képeket, az is biztos.
2015. okt. 29. 15:15
 5/18 anonim ***** válasza:
nekem is van ilyen ismerősöm. allándóan masztizik nekem kamba és szűz
2015. okt. 29. 15:18
 6/18 A kérdező kommentje:
Lehet mert alapjáraton dicsérgettem, hogy egyébként szerintem szép, erre fel megbátorodott és küld ilyen képeket, hogy kapjon visszajelzést, hogy igenis ő jól néz ki , kb. erre építem az önbizalomhiányos elvemet :D
2015. okt. 29. 15:18
 7/18 anonim ***** válasza:
69%
én bezzeg nem találok ilyet
2015. okt. 29. 15:19
 8/18 anonim ***** válasza:
86%

1:

azért ez nem ilyen egyszerű

a lányok szeretik tesztelni magukat sok faszinál. Ez messze nem jelenti azt, hogy dugni akar. 25 év fölött igen, de egy tininél egyáltalán nem jelenti ezt. tul képpen nem jelent semmit, csak azt, hogy méltónak talált arra, hogy csorgasd a nyálad a képére.

Ez a minden nőben meglévő kurvulási vágy egy nagyon soft megjelenési formája.

2015. okt. 29. 15:19
 9/18 anonim ***** válasza:
Hogy nem találok Én is ilyet???????
2015. okt. 29. 15:24
 10/18 anonim ***** válasza:

Inkább magadtól kérdezd meg,hogy akarsz-e ettől a lánytól valamit?

Mennyi idősek vagytok?

2015. okt. 29. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!