Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ilyen lányoknak önbizalom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen lányoknak önbizalom hiánya van?

Figyelt kérdés

Már 1 éve megismertem egy lányt az interneten. Azóta is beszélgetünk állandóan és az érdekes az egészben, hogy pár hete elkezdett random küldeni 1-1 fehérneműs, alkalomadtán pucér képet magáról úgy, hogy nem is kérem nem is kér cserébe semmit, webcamon is szokott mutatni ezt-azt szóval teljesen biztos, hogy igazi a lány mert még mikrofonon is beszélgetünk közben.

Szóval önbizalom hiányos lehet vagy az izgatja fel, ha nézik ? Már kérdeztem tőle, hogy miért annyit kérdezett vissza, hogy baj ? És nem mond rá továbbiakban semmit.

2015. okt. 29. 15:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

hany eves a lany?

lehet eppen valami lelki oka is, foleg hogy nem valaszol hogy miert is kuldi neked ezeket a kepeket.

2015. okt. 29. 15:35
 12/18 A kérdező kommentje:
Ő 17 én 26, ha legközelebb haza látogatok a szüleimhez fogunk találkozni nem tudom, hogy akarnék-e nagyon kedvelem, de én még soká tervezem a haza költözést ő pedig tanulni fog tovább az ilyen dolgok alapjáraton el lehetetlenítik a dolgot. Most az, hogy én elvegyem a szüzességét utána meg visszamenjek és fél év után találkozzunk újra meg szerintem neki se meg nekem sem lenne jó :D
2015. okt. 29. 15:35
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen lány ismerősöm aki egy időben számtalan pucér és fehérneműs képet küldött magáról. Bibibíí lehet irigykedni. ;)
2015. okt. 29. 15:37
 14/18 anonim ***** válasza:

Korrekt hozzáállás részedről,de azért találkozz vele mert ki tudja talán mégis lehet valami köztetek.

A lány gondolom szerelmes beléd.Szerintem azért küldi a képeket,hogy fenntartsa az érdeklődésed,halálosan félhet attól,hogy közben összejössz egy idősebb lánnyal.Azt gondolja ha punciját mutogatja neked akkor talán felnőttként kezeled és elég komolyan veszed ahhoz,hogy találkozz vele.Csak nem akar elveszíteni téged,ennyi az egész.

2015. okt. 29. 15:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék ilyen lányt!
2015. okt. 29. 16:05
 16/18 anonim ***** válasza:
apakomplexus
2015. okt. 29. 16:07
 17/18 anonim ***** válasza:
régebben én is küldtem egy két fiúnak ilyen képet de ők is küldtek nekem meg minden camozni is camoztam már nem tudom miért igazából élveztem hogy felizgatom a pasikat és nálam valószínűleg nagy szerepet játszott az önbizalomhiány mert és jó volt hogy ezek a fiúk közölték hogy milyen szép vagyok meg sexy
2015. okt. 29. 17:46
 18/18 anonim ***** válasza:
önbizalomhiányos lány nem küld meztelen képet :D
2015. okt. 30. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!