Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen lányoknak önbizalom hiánya van?
Már 1 éve megismertem egy lányt az interneten. Azóta is beszélgetünk állandóan és az érdekes az egészben, hogy pár hete elkezdett random küldeni 1-1 fehérneműs, alkalomadtán pucér képet magáról úgy, hogy nem is kérem nem is kér cserébe semmit, webcamon is szokott mutatni ezt-azt szóval teljesen biztos, hogy igazi a lány mert még mikrofonon is beszélgetünk közben.
Szóval önbizalom hiányos lehet vagy az izgatja fel, ha nézik ? Már kérdeztem tőle, hogy miért annyit kérdezett vissza, hogy baj ? És nem mond rá továbbiakban semmit.
hany eves a lany?
lehet eppen valami lelki oka is, foleg hogy nem valaszol hogy miert is kuldi neked ezeket a kepeket.
Korrekt hozzáállás részedről,de azért találkozz vele mert ki tudja talán mégis lehet valami köztetek.
A lány gondolom szerelmes beléd.Szerintem azért küldi a képeket,hogy fenntartsa az érdeklődésed,halálosan félhet attól,hogy közben összejössz egy idősebb lánnyal.Azt gondolja ha punciját mutogatja neked akkor talán felnőttként kezeled és elég komolyan veszed ahhoz,hogy találkozz vele.Csak nem akar elveszíteni téged,ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!